Pijama Model Zaman: 13 Mart 2010 Cumartesi - 20:00 Mekan: Bronx Pi Sahne - Taksim - İstanbul Fiyat: Giriş Ücreti:15 tl">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Pijama @ Albüm Lansmanı Bronx Pi Sahne - Taksim - İstanbul

11 Mart 2010 00:00
Sahnede: Pijama
Model
Zaman: 13 Mart 2010 Cumartesi - 20:00
Mekan: Bronx Pi Sahne - Taksim - İstanbul
Fiyat: Giriş Ücreti:15 tl
Bilet: BRONX Pi Sahne

Pijama yeni çıkan albümü "Takma Kafanı" kapsamında, konserlerine 3 şehirlik bir turneyle başlangıç yapıyor.

Son 4 yıldır Türkiye'nin en fazla konser veren gruplarından birisi olan Pijama, "Performans grubu" sıfatına yakışır bir başlangıçla Mart ayında müzik severlerle yeniden buluşacak. Enerjik ve eğlenceli sahne performansıyla oldukça konuşulan grup 4 Mart Perşembe Ankara IF Performance Hall ve 6 Mart Cumartesi Eskişehir - Up’n Down konserlerinin hemen ardından 13 Mart Cumartesi İstanbul Bronx Pi Sahne’de vereceği konsept-konserle albümünün açılışını yapmış olacak.

Grubun geçtiğimiz günlerde Yakartop Müzik etiketiyle yayınlanan "Takma Kafanı" adlı ilk albümünde söz, müzik ve düzenlemeleri Pijama’ya ait olan 9 parçanın yanı sıra, yıllar geçmesine rağmen hala dillerden düşmeyen Boşvermişim Dünyaya’nın cover’ı da yer alıyor.

Eğer canlı müzik seviyorsanız ve eğlenmekle ilgili bir probleminiz yoksa mutlaka canlı görmeniz gereken grup; konserlerinde "Takma Kafanı" albümündeki eğlenceli parçaların yanında, özel olarak hazırladığı cover repertuarıyla da gecenin tansiyonunu hiç düşürmeyecek.

Yorumlar

Taze haberler