Pin Up Zaman: 20 Mart 2010 Cumartesi - 21:30 Mekan: Studio Live - Taksim - İstanbul Fiyat: Tam: 20 TL Bilet: biletix.com">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Pin Up @ Studio Live - Taksim - İstanbul

15 Mart 2010 00:00
Sahnede: Pin Up
Zaman: 20 Mart 2010 Cumartesi - 21:30
Mekan: Studio Live - Taksim - İstanbul
Fiyat: Tam: 20 TL
Bilet: biletix.com

Türkiye'nin en genç, en modern, en enerjik sounduna sahip ve 4 kadın müzisyenden kurulu pin up, albüm öncesi yayınladıkları ilk single 'Üretim Hatası' nın ardından, uzunca bir süre sonra ilk defa dinleyicisiyle buluşuyor.

Prodüktörlüğünü Ozan Çolakoğlu'nun üstlendiği, sözü ve müziği grubun gitaristi Ayşegül'e ait olan "Üretim Hatası" isimli şarkıları Sony Music etiketiyle dijital müzik platformlarıyla buluştuğu günden itibaren bir hafta içerisinde en çok dinlenen ve beğenilen şarkı oldu. Şarkı, radyolara adına uygun olarak, CD çalarlarda çalınamayacak şekilde, hatalı biçimde servis edildi. Radyocuların yaşadığı kısa süreli şaşkınlık üzerine "Bu küçük şakayı pin up grubunun muzip tarafını göstermek ve şarkımıza yakışır bir 'merhaba' demek için yaptık" diyen grup üyeleri, şarkının videosu için hiç vakit kaybetmeden kamera karşısına geçti. 20 saatlik yorucu bir çalışma sonucu ortaya çıkan klibin yönetmeni aynı zamanda grubun stil danışmanlığını da yapan Kemal Doğulu. Grup, "Biz alternatif bir müzik yapıyoruz, bu çeşitliliği videomuza da taşımak istedik" dedi. Oldukça eğlenceli geçen video klip çalışmasında pin up üyeleri, şarkının renkli ruhunu yansıtmak için iki farklı karakter canlandırdıkları bir tarzda karşımıza çıkıyorlar.

Vokalde Ayşe Ertuğrul, gitarda Ayşegül Esen, bas gitarda Ezgi Özkan ve davulda Özlem Gündoğmuş'tan oluşan grup Ozan Çolakoğlu prodüktörlüğünde ve Sony Music etiketiyle piyasaya çıkacak olan albümleri ile kısa bir süre sonra adından çok söz ettirecek. Bu konseri kaçırmayın!

Yorumlar

  • vay be önceden 10 kişiye konser veren grup simdi nerelerde..

    zamanın da gitaristlerine travestiye benziyorsun demiştim sonra bana küfür etmişti.
    ah mazi.
    Üye
    atla gel şaban
    Tarih
    21 Mart 2010 00:00
  • pin up hastaları doluşur artık
    Üye
    irem_nilsu
    Tarih
    21 Mart 2010 00:00
Toplam 2 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler