Rüya Zaman: 31 Mart 2010 Çarşamba Mekan: Resimli - Heykel - Bursa Tanju Okan'ın sesiyle akıllarda yer etmiş olan "Dostlarım İçkim Sigaram" adlı">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Rüya @ Resimli - Heykel - Bursa

25 Mart 2010 00:00
Sahnede: Rüya
Zaman: 31 Mart 2010 Çarşamba
Mekan: Resimli - Heykel - Bursa

Tanju Okan'ın sesiyle akıllarda yer etmiş olan "Dostlarım İçkim Sigaram" adlı cover'a çektikleri klip ile listelerde üst sıralara çıkmayı başaran Rüya, "Masal Kitabı" adlı ilk albümünü İMM etiketiyle yayımladı.

2006 yılında kurulan, geçen süre içerisinde birçok mekanda cover grubu olarak sahne alan Rüya, vokal ve bas gitarda Kemal Bozkurt, davulda Barbaros Akbulut ve gitarda Korkut Peker'den oluşuyor.
Albüm kayıtlarına yaklaşık 1 sene önce başlayan grup, yaptıkları müziği "yalın, gösterişsiz ama etkileyici" olarak tanımlıyor. Grup, 1'i cover olan 10 parçadan oluşan albümlerinde pop-rock sound'lu bestelere yer verdi. 9 parçanın söz, müzik ve düzenlemeleri kendilerine ait olan RÜYA, kayıtlarını Stüdyo PopArt'ta tamamladı.

Dağhan İş'in yönetmenliğini, Özge İş'in sanat yönetmenliğini yaptığı 2. klipleri "Yanında", müzik kanallarında yayınlanmaya başlandı.

Rüya" bar programları, konserler, albüm çalışmaları gibi konularda deneyimli 2 müzisyenin bir araya gelmesiyle 2006 Eylül sonlarına doğru kurulmuştur. "RÜYA" repertuarında aynı zamanda birçoğunu tamamen kendilerine ait düzenlemelerle yorumladığı, başta 80'li yılların en güzel pop & rock şarkıları olmak üzere, eski ve yeni dönemlere ait Türkçe cover parçalarına da yer vermektedir.

Yorumlar

Taze haberler