Objektif Zaman: 30 Mart 2010 Salı Mekan: Studio Live - Taksim - İstanbul Objektif, ülkemizde yirmi yıldır yaptığı müzikten ödün vermeyerek bu">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Objektif @ Studio Live - Taksim - İstanbul

29 Mart 2010 00:00
Sahnede: Objektif
Zaman: 30 Mart 2010 Salı
Mekan: Studio Live - Taksim - İstanbul

Objektif, ülkemizde yirmi yıldır yaptığı müzikten ödün vermeyerek bu günlere ulaşmış sayılı Rock gruplarımızdandır. Türkçe sözlü Rock yapan ve Rock felsefesi gereği olan protest tavrını da hiç bozmayan Objektif şarkı sözleriyle Türkiye’nin gerçek anlamda tek çevreci Rock Grubu.

Objektif, grubun, söz yazarı, bestecisi, vokalisti ve gitaristi olan Vecdi Yücalan’ ın önderliğinde bu günlere kadar ulaşmayı başarabilmiştir. Vecdi Yücalan’ ın taviz vermez ve saygın kişiliği grubun sağlam bir şekilde ayaklarının üstüne basmasını sağlamıştır. Son 7 yıldır Türkiye deki olumsuz şartlar nedeniyle Albüm yapamayan grup, tüm bu olumsuz şartlara rağmen güncelliğini korumuş ve şu anda kendi resmi sitesine 80.000 civarında
görüntü almayı başarmıştır.

Bu güne kadar yaptığı dört albüme 1990 Tımarlı Hastane,1993 Hayal ve Yaşam1996 Kuşkular ve 2000 Künye’ye 2006 yılının son aylarında Sokağın Sesi’ni eklemek üzere olan grup, Adana’dan Giresun a, İzmir den Ankara ya kadar pek çok kentimizde verdiği konserlerde, dinleyici kitlesinin yoğun ilgisi ve beğenisiyle karşılaşmıştır.

Bu günlerde Rock grubu olarak bizlere sunulan diğer grupların aksine Objektif; gerçek anlamıyla bu müziği yapan ve ödün vermeyen, Rock müziğinin dinlenmesi ve sevilmesi yolunda uğraş veren bir grup. Konserlerinde yaşanan atmosferde bunun bir göstergesi.

Yorumlar

Taze haberler