Fenomen Zaman: 30 Mart 2010 Salı - 22:30 Mekan: Shaft Blues & Jazz Club - Kadıköy - İstanbul 2003 yılında, bas gitarda İsmail Soyberk, elektrik">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Fenomen @ Shaft Blues & Jazz Club - Kadıköy - İstanbul

29 Mart 2010 00:00
Sahnede: Fenomen
Zaman: 30 Mart 2010 Salı - 22:30
Mekan: Shaft Blues & Jazz Club - Kadıköy - İstanbul

2003 yılında, bas gitarda İsmail Soyberk, elektrik gitarda Barış Bölükbaşı, klavyede Mert Topel ve davulda Bülent Ay tarafından kuruldu.Uzun bir prova dönemi içinde kendi kompozisyonlarını meydana getiren grup, Shaft Club, Nardis jazz club,Jazz Cafe, Babylon, Hayal Kahvesi nde performanslar sergiledi.2006 yılında grup ile aynı ismi taşıyan ilk albümleri yayınladı.

Albümde Fenomen üyeleri yanı sıra Erkan Oğur, Levent Altındağ,

İmer Demirer,Aycan Teztel,Şenova Ülker…gibi değerli konuk müzisyenler de bulunmaktadır.Grubun başlangıç yıllarından itibaren sahne performanslarında nefesli çalgılarda sırasıyla yer alan Yuri Ryadchenko ve Ümit Onartan’ dan sonra, gruba alto saksofon. ve flüt te Serdar Barçın dahil olmuştur.

İlk sahne deneyimlerini Shaft Club ta yaşayan grup, verilen iki yıla yakın aradan sonra, yeniden ilk performansını Shaft Club ta sergileyecektir. Repertuarını yeniden şekillendiren grup, albümde yer alan müziklerin yanında yeni bestelere ve cover müziklere de yer verecektir.

Yorumlar

Taze haberler