Teoman Zaman: 2 Nisan 2010 Cuma - 22:00 Mekan: Jolly Joker / Balans - Taksim - İstanbul Fiyat: 45 TL - 90 TL Bilet: biletix.com">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Teoman Konseri @ Jolly Joker / Balans - Taksim - İstanbul

29 Mart 2010 00:00
Sahnede: Teoman
Zaman: 2 Nisan 2010 Cuma - 22:00
Mekan: Jolly Joker / Balans - Taksim - İstanbul
Fiyat: 45 TL - 90 TL
Bilet: biletix.com

Üniversite yıllarında, okul arkadaşlarıyla birlikte Mirage'ı kuran ve uzun yıllar bu grubun solistliğini yapan Teoman bir çok konser ve kayıt çalışmalarının ardından, grubun dağılması ile birlikte solo çalışmalarına başladı. İlk albümü 1996'da "Teoman" adıyla piyasaya sürüldü.Daha sonra sırasıyla “17”, “Gönülçelen” ,"Teoman 2003","En Güzel Hikayem" ve "Renkli Rüyalar Oteli" albümlerinin yanısıra, remiks albümleri de yayınlandı. 2009 yılında ise son albümü "insanlık halleri" ni çıkardı. Türkiye'nin en iyi şarkı yazarlarından kabul edilen Teoman'ın albümlerindeki şarkıların bir çoğunun söz ve müziği kendisine ait. Sanatçı, "En İyi Şarkıcı","En İyi Söz Yazarı","En İyi Albüm" gibi kategorilerde sayısız ödülün de sahibi.

Jolly Joker Balans’ta verdiği her konser yoğun ilgi gören Teoman 2 Nisan gecesi bir kez daha sahnede olacak ! Sanatçının sevilen parçalarını seslendireceği gecenin biletleri Biletix’te.

Yorumlar

Taze haberler