Alas I Cannot Swim" adlı albümüyle 2008 yılında, henüz 18 yaşındayken prestijli Mercury Ödülü’ne aday gösterilen indie-folk müzisyeni
Kapat
..yükleniyor..
    Kapat
    İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
    Müzik Haberler Blog

    Yeni Albüm :: Laura Marling - I Speak Because I Can

    30 Mart 2010 00:00
    "Alas I Cannot Swim" adlı albümüyle 2008 yılında, henüz 18 yaşındayken prestijli Mercury Ödülü’ne aday gösterilen indie-folk müzisyeni Laura Marling, daha olgun bir müzikaliteye ulaştığı ikinci albümü "I Speak Because I Can"i Virgin Records etiketiyle yayımladı.

    Daha önce Kings of Leon, Ryan Adams ve Rufus Wainwright gibi büyük isimlerle çalışan Ethan Johns, prodüktörlüğünü üstlendiği albümün prodüksiyon anlamında bir önceki çalışmadan çok daha ileride olmasını sağlamış. Bunun yanı sıra, Marling'in gitar temelli müziğinin yer yer piyano, banço ve yaylılarla zenginleştirildiği ve ayrıca İngiliz şarkıcının kendi sesinin daha geniş bir dinamik banda oturduğu gözlemleniyor. On şarkıdan oluşan albümün tüm ayrıntıları gibi şarkı sözleri de ulaşılan giriftlik seviyesiyle Marling'in gelişim basamaklarını vurgulamakta.

    Bütün bu gelişmelerin neticesinde tıpkı sanatçının single'ları gibi dinleyicilerden büyük ilgi gören albümün, İngiliz kayıt firmalarının resmi yayın organı Music Week tarafından düzenlenen en iyi albümler listesine son zamanlarda en yüksek sıradan giriş yapan yeni albüm olması bekleniyor.

    Söyleyecek çok sözü olan bu yetenekli genç müzisyenin albümü, ileride yapacaklarının ipuçlarını da içermesi nedeniyle mutlaka edinilmesi gerekenler kategorisinde..

    Yorumlar

    Taze haberler