Küçük Adam'ın üstünden 14 yıl geçen Türk rock müziğinin sevilen grubu Acil Servis yeni">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Yeni Albüm :: Acil Servis - Dur, Bekle...

30 Mart 2010 00:00

İlk albümleri 'Küçük Adam'ın üstünden 14 yıl geçen Türk rock müziğinin sevilen grubu Acil Servis yeni albümleri 'Dur, Bekle...' ile yeniden aramızda. Bebek, Yusuf Yusuf ve Acizsin gibi şarkılarıyla tanınıp sevilen grup, 1992 yılında bir araya gelen orjinal kadrosu ile yoluna devam ediyor. Vokalde Ertan Kızıltan, gitarlarda Emre Karabulut ve Orhan Yolsal, bas gitarda Çetin Güney ve davulda Soner Doğanca'dan kurulu Acil Servis'in yeni albümü müzik eleştirmenleri tarafından yılın en heyecan verici çalışmalarından biri olarak yorumlanırken, çıkış şarkısı 'Yanıma Gel'in klibi müzik televizyonlarında yayınlanmaya başladı.

Prodüktörlüğü Acil Servis tarafından yapılan albümün kayıtları Öztop Müzik Stüdyoları'nda gerçekleştirildi. Miks ve mastering ise usta isim Serdar Öztop tarafından yapıldı. 11 şarkının yer aldığı 'Dur, Bekle...' ve grupla ilgili ayrıntılı bilgiye facebook.com/acilservisrock, myspace.com/acilservisrock ve acilservis.web.tr aderslerinden ulaşılabilir.

Yorumlar

  • Evet bakıyorum da ilk yorumlar eski tüfeklerden:) Tabi bu grubu belli bir kuşağın öncesi bilmiyor. Bir albüm daha çıkartmış olmalarını sevindirici buldum...
    Farakt dost acı söyler: Ne yazık ki aslında ortalıkta pek de sevinilecek bir şey yok. Acil Servisi barlarda, konserlerde dinlemiş, Türkiye'nin en iyi hard rock grubu olarak bellemiş birisi olarak hiç düşünmeden albümü dün satın aldım, bugün dinlemeye başladım. İlk iki şarkı itibariyle büyük bir hayal kırıklığı yaşadığımı söylemeliyim. Alternatif etkilenimli bir "sahte" hard rock ilk iki şarkı. 3.4. parçalar biraz daha topladıysa da çok bariz bir Türkçe rock kitlesine yaranma çabası var, soundlar çok yumuşak ve son derece piyasa. Ben Duman veya Mor ve Ötesi dinlemek istesem gider onların albümünü alırdım. Bu kadar sıradan bir müzik yapabilmek için Ertan Kızıltan gibi bir vokaliste ya da Soner Doğan gibi bir davulcuya veya Emre Karabulut gibi bir gitariste ihtiyacınız yok ki ?? Bu müziği çoluk çocuk maşallah icra ediyor zaten Türkiye'de...
    Grubun nedense albümün sonlarına sakladıkları bir iki sert tınılı parça da (bir başka piyasa taktiği sanırım) ne yazık ki fikrimi değiştirmedi. İlk albümün yanından bile geçemez, söylemedi demeyin. Hele hele "Yusuf Yusuf" tadında up tempo hard rock tınılarını hiç beklemeyin.
    Olmadı Acil Servis, hiç olmadı.
    Albümlerinin son parçasında da dedikleri gibi "Geçmiş olsun bize"...
    Üye
    barrios
    Tarih
    8 Nisan 2010 00:00
  • ilk albümlerinden 'yusuf yusuf' en sevdiğim türk rock parçası.
    Üye
    burakerdogan
    Tarih
    3 Nisan 2010 00:00
  • süper kadro. saygıyla selamlarım...
    Üye
    maske_75
    Tarih
    2 Nisan 2010 00:00
Toplam 3 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler