Swingle Singers Zaman: 29 Nisan 2010 Perşembe - 21:00 Mekan: ODTÜ MD Vişnelik - Ankara Fiyat: Tam: 25,00 TL Öğrenci: 15,00 TL Bilet: -- -">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Swingle Singers @ ODTÜ MD Vişnelik - Ankara

12 Nisan 2010 00:00
Sahnede: Swingle Singers
Zaman: 29 Nisan 2010 Perşembe - 21:00
Mekan: ODTÜ MD Vişnelik - Ankara

Fiyat: Tam: 25,00 TL
Öğrenci: 15,00 TL
Bilet:
--
- Etkinlik mekanına kamera, fotoğraf makinası, ses cihazı vb. alınmayacaktır.

Ses Cambazları Mayıs ayında Türkiye turnesinde!

1963 yılında çıkardıkları ilk albümleri “Jazz Sebastien Bach” tan günümüze giderek artan popülariteleri ve genişleyen repertuarları ile dünyanın dört bir yanında hayran kitlesi oluşturan Swingle Singers bir kez daha Türkiye’de!

Sekiz kişilik efsane vokal topluluk İstanbul, Denizli ve Ankara’da klasikten popülere, cazdan folk müziğine geniş bir repertuarla aralarında Bach, Purcell, Mozart, Beatles, Sting, Chick Corea ve Cole Porter`ın da bulunduğu sanatçı ve toplulukların eserlerini Akapella olarak seslendirecek.

Beş Grammy Ödüllü Swingle Singers, İzmir’de de İzmir Devlet Senfoni Orkestrası ile sezon kapanış konserini gerçekleştirecek.

Türkiye’de daha önce Orfeon Oda Korosu, Hakan Aysev Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası ve İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası ile konserler gerçekleştirmiş olan topluluk bu kez İstanbul’da sürpriz bir sanatçı ile düet yapacak!

Yorumlar

Taze haberler