Bülent Burgaç Siyabend Süvari Şafak Ongan Zaman: 29 Nisan">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Bülent Burgaç, Siyabend Süvari, Şafak Ongan Söyleşisi @ Uludağ Üniversitesi

16 Nisan 2010 00:00
Sahnede:
Bülent Burgaç
Siyabend Süvari
Şafak Ongan
Zaman: 29 Nisan 2010 Perşembe - 13:00
Mekan:
İsim:Uludağ Üniversitesi Mediko Sosyal Öğrenci Kültür Merkezi Kırmızı Salon
Semt: Görükle Kampüsü
Şehir: Bursa
--
Ülkemizin en iyi festival ve konserlerinin organizatörlüğünü üstlenen Bülent Burgaç, Siyabend Süvari ve uzun yıllar CNN Türk'te Frekans adlı müzik programından tanıdığımız CNN Türk ve Dream TV'de yöneticilik yapan Şafak Ongan 29 Nisan'da bu yıl 5.si düzenlenen Uludağ Müzik Festivali'ne konuk oluyor.

Bugüne kadar pek çok organizasyona imza atmış olan Bülent Burgaç 10-11 Temmuz 2010'da Masstival festivalinin 3.sünü gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Kendi kurmuş olduğu Echoes Production bünyesinde sayısız konser ve festival düzenlemiştir.Ülkemize getirdiği dünyaca ünlü sanatçılardan sadece bazıları Whitesnake, Faithless, Megadeth, Anathema, Avril Lavigne, Tori Amos, Cake, Sebastian Bach, Lauryn Hİll, Sinéad O'Connor, Def Leppard, Stereophonics, Beyonce, Alanis Morissette, Pain Of Salvation, The Answer, Alan Parsons Project, The Blues Brothers Band, Skin, Apocalyptica, Vaya Con Dios, Cake, White Lion, The Wailers ve daha niceleri...

Yine ülkemizde ve yurtdışında pek çok organizasyonda görev alan Siyabend Süvari ise 25-26-27 Haziran'da dünyanın en büyük festivallerinden biri olan Sonisphere Festival'in Türkiye ayağını gerçekleştirmeye hazırlanıyor.Purple Concerts bünyesinde görev alan Siyabend Süvari bu festivalde Metallica, Rammstein, Slayer, Manowar, Megadeth, Alice In Chains, Stone Sour, Heaven & Hell'in yanısıra birçok yabancı ve yerli sanatçıyı bizlere sunacak.

Şafak Ongan, uzun yıllar CNN Türk'te "Frekans" adlı programıyla prodüktörlük, yönetmenlik görevini üstlendi. Bunların dışında Raks Müzik Yapım'da Genç TV'de EKO TV'de koordinatörlük yapan Şafak Ongan birçok ödül almıştır. Bunlardan bazıları Radyo TV Gazetecileri Derneği TV Oskarları 2002 Yılının En İyi Müzik Programı Ödülü, Rotabest 2003 Yılın En İyi Müzik Programı Ödülü, Ankara İmaj Dergisi 2002 Yılın En İyi Müzik Programı Ödülü, Konya Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Yılın En İyi Müzik Programı Ödülü, Kemancı Dergisi Yılın En İyi Müzik Programı Ödülü, İstek Vakfı Okulları Yılın En İyi Müzik Programı Ödülüdür.Uzun yıllar Dream TV'de genel yayın yönetmenliği yapan Şafak Ongan Dream TV’de çalışmalarına devam etmektedir.

Bu değerli üç müzik adamı, deneyimlerini ve tavsiyelerini paylaşmak adına 29 Nisan Perşembe Günü saat 13:00'te Öğrenci Kültür Merkezi Kırmızı salon'da bizlerle birlikte olacaklar.

Yorumlar

Taze haberler