Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Shivareee :: John 2:14

28 Ağustos 2002 00:00

"Goodnight Moon" isimli single, 1999'un sonlarında radyolarda, televizyonlarda duyuldu ve "Shivaree"yi bütün dünya tanıdı

Kaliforniya kökenli grup, bütün zamanların en uzun isimli albümü olmaya aday ilk stüdyo kaydı "I Oughtta Give You a Shot in The Head for Making Me Live in a Dump Like This" ile çıkış yapmıştı..

Ambrosia Parsley'in vokali, Duke Mc Vinny'nin gitarı ve Danny Mc Cough'ın klavyesi ile ses verdiği Shivaree, şimdi de "John 2:14" isimli single'ı çıkardı.

Yeni single'ın da yer aldığı "Rough Dreams" isimli albüm ise 10 Eylül'de yayınlanacak. Albümde grubun uzun ve biraz da yorucu dünya turnesinin yansımaları var. Hatta albümün ismi de turne otobüsünde yaşanan ve sıkça uyuklanan dönemde görülen sıkıntılı rüyalara gönderme yapıyor. "John 2:14" için yapılan klip de bir rüyayı andırıyor ve gerçeküstü ögeler barındırıyor.

Doğanın ortasında kullanılan sentetik malzemeler, renk seçimleri ve ışığıyla dikkat çeken klip sanat yönetimi açısından bir hayli başarılı. Ancak Kanadalı genç yetenek Floria Sigsmond'un yönettiği klibin bazı kareleri irkiltici bulunuyor.

Yeni albümüyle 10 Eylül'de raflara ve listelere yerleşmeye hazırlanan Shivaree, Eylül sonunda Avrupa Turnesini başlatıyor.

Kaynak: ntvmsnbc.com

GaRaJ :: Shivaree

Yorumlar

Taze haberler