Gökhan Türkmen Zaman: 12 Mayıs 2010 Çarşamba - 21:00 Mekan: Jolly Joker / Balans - Taksim - İstanbul Fiyat: Ayakta: 28,00 TL VIP: 56,00 TL">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Gökhan Türkmen @ Jolly Joker / Balans - Taksim - İstanbul

10 Mayıs 2010 00:00
Sahnede: Gökhan Türkmen
Zaman: 12 Mayıs 2010 Çarşamba - 21:00
Mekan: Jolly Joker / Balans - Taksim - İstanbul
Fiyat:
Ayakta: 28,00 TL
VIP: 56,00 TL
Bilet: biletix.com

- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.
- Etkinliklerde 18 yaş sınırı vardır.
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

Gökhan Türkmen, “Biraz Ayrılık” albüm lansman konseri…

Geçtiğimiz yıla damgasını vuran ‘Büyük İnsan’ ‘Yan Sen’ ve ‘Dön’ adlı hit şarkıların yorumcusu Gökhan Türkmen’in 2. Solo albümü ‘Biraz Ayrılık’ müzik marketlerde.

12 şarkının yer aldığı albümde şarkılar ilk albümde olduğu gibi yine Gökhan Türkmen ve Serkan Söylemez'e ait. Ayrıca Sezen Aksu’nun efsanevi şarkısı ‘Yas’ bu albüm de Gökhan Türkmen'in enfes yorumuyla tekrar dinleyiciyle buluşuyor. Aylardır radyolarda en çok çalanlar listesinde olan Yas’ın Gökhan Türkmen Accapella yorumu, bu kez de modern bir soundla albümde yerini aldı.

Tüm düzenlemelerini Aykut Gürel'in yaptığı albümün ilk klibi ‘Biraz Ayrılık’ adlı şarkıya çekildi ve daha önce çok ses getiren birbirini takip eden kısa hikayelerden oluşan ‘Gökhan Türkmen’ videolarını yaratan Aydın Ketenağ hazırladı.

Yorumlar

Taze haberler