Pijama Zaman: 29 Mayıs 2010 Cumartesi - 23:45 Mekan: İsim: Up'n Down Şehir: Eskişehir Adres: Sağın S. No:3/A Kanatlı AVM Arkası Fiyat: 10 TL ">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Pijama @ Up'n Down - Eskişehir

16 Mayıs 2010 00:00
Sahnede: Pijama
Zaman: 29 Mayıs 2010 Cumartesi - 23:45
Mekan: İsim: Up'n Down
Şehir: Eskişehir
Adres: Sağın S. No:3/A Kanatlı AVM Arkası
Fiyat: 10 TL

Eğlenmeye Hazır Olun!

Son 4 yıldır Türkiye'nin en fazla konser veren gruplarından birisi olan ve enerjik sahne performansıyla oldukça konuşulan Pijama, sahnedeki enerjisini yansıttığı ilk albümleri Takma Kafanı ile dinleyiciyle geçtiğimiz ay buluştu!

"Performans grubu" sıfatına yakışır bir başlangıçla verdikleri konserlerle albümünün açılışını yapan grubun ilk albümü; gerek sözler, gerekse sound olarak Türkiye’deki melankolik grup müziğinden oldukça farklı, son derece eğlenceli ve pozitif bir duruşa sahip.

İlk video klip Hep Aynı’dan hemen sonra, Takma Kafanı albümünde bulunan Boşvermişim Dünyaya coverı için hazırlanan 2. video klip, Nisan ayında tüm müzik kanallarında yayınlanmaya başladı.

Eğer canlı müzik seviyorsanız ve eğlenmekle ilgli bir probleminiz yoksa mutlaka canlı görmeniz gereken Pijama, albümündeki parçaların yanında, özel olarak hazırladığı cover repertuarıyla konserlerinin tansiyonunu hiç düşürmüyor.

Yorumlar

Taze haberler