Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Drum&Bass Magazine 4.sayı!

18 Mayıs 2010 00:00
Drum&Bass Magazine’in Mayıs-Haziran aylarını kapsayan dördüncü sayısı çıktı.

Davul ve basçıların yanı sıra tüm müzisyenlerin ilgiyle takip ettikleri derginin bu sayısında da çok önemli isimler var.

Son dönemin en çok takip edilen davulcularından Jojo Mayer ile projesi Nerve’ün İstanbul konseri öncesi gerçekleştirilen röportaj oldukça ilgi çekiyor. Herkesin yakından tanıdığı, yıllardır Sting ile çalan ünlü davulcu Manu Katche’nin Drum&Bass Magazine’e özel verdiği röportajı da bu sayının ‘özel röportaj sayfaları’nda bulabilirsiniz. Babylon'a Nublu Fest için gelen Bugge Wesseltoft röportajını ve Deniz Güngör ile kendi ürettiği muhteşem enstrüman Aquadrum’ı da 4. sayıda bulabilirsiniz.
Kayıt Günlükleri’nin bu sayıdaki konuğu ise Elif Çağlar Muslu…

Ayrıca Cigala röportajı, Cengiz Baysal’dan “Funk ve R&B stilleri içinde zamanı taşımak”, Eylem Pelit’ten “Müzikte Yazılamayanlar”, Bülent Akbay’dan “Musikmesse Frankfurt” fuar izlenimleri, “Yerli Davul Üreticileri” dosyasında İstanbul Evrim Drums, Bas Fakültesi, Yurt dışında eğitim alternatifleri, Yeni ürünler ve Ürün testleri de Mayıs-Haziran sayısında okuyacaklarınız arasında.

Akın Bağcıoğlu, Alpdoğan Türeci, Arıkan Sırakaya, Aykan İlkan, Buket Doran, Bülent Akbay, Cem Devrim Dursun, Cengiz Baysal, Cumhur Avcil, Demirhan Baylan, Eylem Pelit, Gürkan Özkan, Kağan Yıldız, Kerem Tüzün, Mert Ertunç, Oğuz Güner, Ozan Musluoğlu, Richard Laniepce, S. Mehmet Çağlar, Seçil Kuran, Serdar Barçın ve Sunay Özgür yazılarıyla dergiye yine hayat veriyorlar.

Drum&Bass Magazine’den 4. sayı sürprizleri!

Demirhan Baylan’ın “Anlamlı Hatalar” albümü dergi ile birlikte tüm okuyuculara hediye ediliyor.

Demirhan Baylan, Şevket Akıncı ve Şenol Küçükyıldırım ile yapılan ve söylenenlerle derginin sınırlarını aşan bu özel söyleşi ayrı bir ek olarak sunuluyor.

Drum&Bass Magazine workshop organizasyonlarıyla da ilgi çekiyor. Yamaha ve SAE'nin destekleri ile Volkan Öktem ve Eylem Pelit, 28 Mayıs Cuma akşamı Drum&Bass Magazine okuyucuları ile buluşuyorlar. Önümüzdeki günlerde bu isimlerin yanına Aykan İlkan & Buket Doran, Cengiz Baysal & Demirhan Baylan da eklenecek.

Dergiyi internet sitesinden de takip edebilirsiniz. www.drumandbassmagazine.com

Yorumlar

Taze haberler