Frapan’ın bir yıl süren titiz çalışması sonucunda tamamlanan kendi besteleri ile hazırladıkları ilk albümü “Frapan”, 11">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Yeni Albüm :: Frapan - Frapan

22 Mayıs 2010 00:00

Frapan’ın bir yıl süren titiz çalışması sonucunda tamamlanan kendi besteleri ile hazırladıkları ilk albümü “Frapan”, 11 Mayıs tarihinden itibaren müzik marketlerdeki yerini aldı.

2009’da Kanal D’de yayınlanan, AŞK YAKAR ‘ dizisine yaptıkları müzike çıkış yapan ve özellikle “Şüphe”adlı parçaları ile dikkat çeken grup Frapan, aldığı olumlu tepkiler sonrasında başladığı ilk albüm çalışmasını tamamladı.

2005 yılında 4 müzisyen tarafından kurulan grup ; vokal/gitarda Samet Evci, gitarda Mete Keskin, bas gitarda Orkut Atalay, davulda Ata Erdem Şimşek’ten oluşuyor. Albümün prodüktörlüğünü, Duman, Kargo, Yalın, Athena, Şebnem Ferah ve Redd gibi isimlerle çalışmış olan Levent Büyük üstlendi.

Frapan, 2008 yılında vizyona giren "İki Çizgi" adlı sinema filminin soundtracklerine de imza attarak, ulusal ve uluslararası festivallerde en iyi film müziği dalında aday olma başarısını da göstermişti.

Albümünün yapımcılığını Evci Film Prodüksiyon üsteleniyor. Grubun çıkış şarkısı olan “Sevişmek mi?” nin klibi Selim Evci tarafından çekildi. Grubun enerjisini yansıtan klip çalışması için albüm sürecinde bestelerin yapıldığı garajda çekimler yapıldı.

Yorumlar

  • sevişmek mi'nin klibini izledim. çok başarılı. tebrikler, hayırlı olsun..
    Üye
    hEaMogLoBiN
    Tarih
    29 Haziran 2010 00:00
  • http://www.myspace.com/frapan
    Üye
    mmkeskin
    Tarih
    11 Haziran 2010 00:00
  • hayırlı uğurlu olsun...tebrik ediyorum...
    Üye
    Spider-Man
    Tarih
    26 Mayıs 2010 00:00
Toplam 3 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler