Joel O’Keeffe, davulda Ryan O’Keeffe, gitarda David Roads">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Yeni Albüm :: Airbourne - No Guts. No Glory

25 Mayıs 2010 00:00
Vokal/ön gitarda Joel O’Keeffe, davulda Ryan O’Keeffe, gitarda David Roads ve bas gitarda Justin Street’ten kurulu Avustralyalı hard rock/rock&roll grubu Airbourne’un 2. albümü “No Guts. No Glory.” müzikseverlerin beğenisine sunuldu.

Judas Priest, Thin Lizzy, Angel City, Rose Tattoo, AC/DC ve Motorhead’i ilham kaynakları olarak benimsemiş olan grup, 2003 yılından günümüze rock&roll bayrağını tüm güçleriyle sallamaktalar..

Metal ve rock müziğinin en prestijli ödül töreni olan “Metal Hammer Golden Gods”da 2008 yılında “Runnin’ Wild” albümleriyle ‘en iyi ilk albüm’ ödülünü kazanmış olan hard Airbourne, yeni albümleri “No Guts. No Glory.” ile ilgili şu açıklamada bulundular: “Belirli bir mesaj taşıma ve aktarma kaygımız hiç olmadı. Politika ya da sosyal adalet gibi meselelerle ilgili konuşmak istemedik. Biz sadece rock&roll yapmak ve insanların bu müzikle ne olursa olsun iyi vakit geçirmesini istedik. Yüksek sesle ve tekrar tekrar dinleyin!”

Albümün yapımcısı Disturbed, Machine Head, Staind, 3 Doors Down ve daha birçok rock/metal grubuyla çalışmış olan Johnny K. ..
“No Guts. No Glory.”nin bir enteresan özelliği de tamamının analog kasede kaydedilmiş olması. Bunun yanı sıra grup, kayıt ortamının akustiğini herhangi bir düzenleme gerçekleştirmeden olduğu gibi korudu. Böylece daha “açık” bir ses yakalayabildiklerini belirten Airbourne’un bu yeni çalışmasını sakın kaçırmayın !

Yorumlar

Taze haberler