Lady Antebellum’un ikinci albümü “Need You Know”, EMI etiketiyle müzik marketlerdeki">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Yeni Albüm :: Lady Antebellum - Need You Know

25 Mayıs 2010 00:00
Grammy ödüllü üçlü Lady Antebellum’un ikinci albümü “Need You Know”, EMI etiketiyle müzik marketlerdeki yerini aldı. Billboard Top 200 listesine bir numaradan giriş yapan “Need You Know”, bu konumunu 2 hafta boyunca koruyarak platinum statüsüne erişti ve Amerika’da 3 hafta içerisinde bir milyonluk satış rakamına ulaşarak dikkatleri üzerine çekti.

Grammy ile gelen geniş kapsamlı tanınmışlığın beklentilerini daha da yükseğe çıkardığını belirten grup üyesi Charles Kelly, ilk albümün başarısının ardından “Need You Know” ile çok daha büyük bir başarıya imza atmak istediklerini, bu nedenle oldukça heyecanlı olduklarını belirtti. Ayrıca bu yeni albümde grubun ilk albümlerinin en sevilen iki parçası ‘Lookin for a Good Time' ve ‘'I Run to You' da yer alıyor.
Albümdeki 12 parçayı beraber yazan üçlü, bu süreçte eskisinden çok daha yakınlaşmış olduklarını, ortak düşüncelerle ortaya çıkan üretimlerinin çok daha değerli olduğunu söylüyor.
“Need You Know”da yer alan her bir parçanın kendi kişisel yaşanmışlıklarından beslendiğini de belirten üçlü, bu albümle geniş hayran kitlelerinin beğenisini her zamankinden daha fazla karşılayacağa benziyor.


Parça listesi:

1. Need You Now
2. Our Kind Of Love
3. American Honey
4. Hello World
5. Perfect Day
6. Love This Pain
7. When You Got A Good Thing
8. Stars Tonight
9. If I Knew Then
10. Lookin For A Good Time
11. Ready To Love again
12. I Run To You

Yorumlar

Taze haberler