Rob Zombie’nin yeni albümü “Hellbilly Deluxe 2” (uzun ismiyle: “Hellbilly">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Yeni Albüm :: Rob Zombie - Hellbilly Deluxe 2

25 Mayıs 2010 00:00
Müzisyen/film yönetmeni/yapımcı Rob Zombie’nin yeni albümü “Hellbilly Deluxe 2” (uzun ismiyle: “Hellbilly Deluxe 2: Noble Jackals, Penny Dreadfuls and the Systematic Dehumanization of Cool”) raflardaki yerini aldı.

7 kere Grammy ödülüne aday gösterilen, albümleri 15 milyonun üzerinde toplam satış rakamına ulaşan sanatçı, birinci Hellbilly Deluxe albümünün devamı niteliğindeki “Hellbilly Deluxe 2” ile artık kimsenin görmezden gelemeyeceği ‘Rob Zombie stiline yeni boyutlar kazandırıyor..

1985 yılında kurduğu heavy-metal grubu White Zombie’nin ardından adım attığı solo kariyerinin ilk albümü olan Hellbilly Deluxe, ‘Dragula’, ‘Living Dead Girl’ gibi single’larla rock/metal radyolarında 1998 ve 1999’da oldukça sağlam bir yer edinmişti.


“Bu şimdiye kadar çıkardığım albümler arasında en az stresli olanı.. Parçalar tam kayıt zamanı ortaya çıktı.. Anlamadığım bir nedenden dolayı en iyi şarkılar hep en kolay ve rahat ortaya çıkanlar oluyor..” diyerek albümün oluşum sürecine ışık tutan Rob Zombie, yeni albümündeki ilk dinleyişte sivrilen ‘Sick Bubblegum’, ‘What?’, ‘Werewolf, Baby!’ ve ‘Jesus Frankenstein’ parçalarıyla Hellbilly Deluxe’un elde ettiği başarıyı ikiye katlayacağa benziyor…

Yorumlar

Taze haberler