Juliette Lewis’in 3. stüdyo albümü “Terra Incognita”, EMI etiketiyle piyasadaki yerini aldı. Albümün">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Yeni Albüm :: Juliette Lewis - Terra Incognita

25 Mayıs 2010 00:00
Juliette Lewis’in 3. stüdyo albümü “Terra Incognita”, EMI etiketiyle piyasadaki yerini aldı. Albümün yapımcılığını The Mars Volta’nın kurucusu ve gitaristi, Grammy ödüllü Omar Rodriguez-Lopez, mix’ini ise Muse, Franz Ferdinand, NIN, Foo Fighters ile gerçekleştirdiği çalışmalarla tanınan Rich Costey üstlendi.Juliette Lewis, The Licks adlı grubuyla 2004 yılında Like a Bolt of Lightning EP’sini, ardından da “You're Speaking My Language” albümünü hayranlarıyla buluşturmuştu.

Son albümünün yapımcılığını gerçekleştiren Omar Rodriguez-Lopez ile Japonya’da Fugi Rock Festivali’nde tanışan ve kısa sürede kaynaşan ikili, beraber ortak bir çalışma yapma fikrine ilk o zaman karar verdi. Lewis bu duruma ilişkin şu açıklamada bulunuyor: “Müziğe dair kimliğimi açığa çıkarabilecek ve yorumlayabilecek bir yapımcı arayışındaydım; bu şekilde kendi içimdeki bilinmeyeni çözebilecektim..”

Albümdeki 11 şarkıyı gitarist arkadaşı Chris Watson ile beraber yazmış olan Lewis’in, bu çalışmasındaki vokal çeşitliliği oldukça dikkat çekiyor..

Yorumlar

Taze haberler