Cancer Bats, şimdiye kadarki en sert, brutal çalışmasını punk ve metal severlerin beğenisine sundu. “
Kapat
..yükleniyor..
    Kapat
    İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
    Müzik Haberler Blog

    Yeni Albüm :: Cancer Bats - Bears, Mayors, Scraps & Bones

    25 Mayıs 2010 00:00
    Kanadalı hardcore punk/metal grubu Cancer Bats, şimdiye kadarki en sert, brutal çalışmasını punk ve metal severlerin beğenisine sundu.

    “Bears, Mayors, Scraps & Bones” adlı yeni albümleri grubun saf ve gerçek sound’larını dinleyiciye her zamankinden daha fazla yansıtmakta… Davulda Mike Peters, gitarda Scott Middleton, vokalde Liam Cormier ve basta Jaye Schwarzer’in olduğu Cancer Bats, 2006’da “Birthing The Giant”, 2008’de de “Hail Destroyer” albümlerini hayranlarıyla buluşturdu.

    Grup elemanları, yeni albümleri “Bears, Mayors, Scraps & Bones” ile ilgili olarak “Bu çalışma bizi çok mutlu etti, bundan sonraki çalışmalarımız adına kafamızda bir plan oluşturmamızı sağladı” açıklamasında bulundu.

    Bu albüm, grubun önceki çalışmalarına oranla çok daha sıkı bir ritim duygusu, sert gitar tonları ve tutkulu bir vokal içeriyor. “Hail Destroyer” albümlerinden bugüne Kerrang!, Alternative Press, NME, Exclaim! ve daha birçok önemli dergide boy gösteren Cancer Bats, punk ve metal müziğine tutkuyla bağlı olanlarla aynı tutkuyu paylaşmak için “Bears, Mayors, Scraps & Bones” diyor !

    Yorumlar

    Taze haberler