Kora, uzun soluklu bir albüm çalışmasının ardından nihayet sevenleri ile buluşuyor. Bu projede pek çok">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Yeni Albüm :: Kora

19 Temmuz 2010 00:00

1998 yılından bu yana müzik dünyasında yer alan Kora, uzun soluklu bir albüm çalışmasının ardından nihayet sevenleri ile buluşuyor. Bu projede pek çok önemli ismi bir araya getirmeyi de başaran KORA’nın aynı ismi taşıyan bu ilk albümünün prodüktörlüğünü Alen Konakoğlu üstlendi. Seksendört grubundan tanıdığımız Okan Özen albümünün bas gitarlarını çalarken yine aynı gruptan Tuna Velibaşoğlu ise ‘Buzdan Kaleler’ şarkısındaki düetiyle KORA’ya destek oldular. Alternatif rock melodileri ile Türk motiflerini sentezleyerek özgün tarzını ortaya koyan KORA, sözü ve bestesi kendine ait 10 şarkının bulunduğu albümünü Taşoda etiketi ile dinleyenlerine sunuyor.

Bu albümüyle KORA korsanla mücadele konusunda da “korsana karşı konser bileti” kampanyasıyla Türkiye’de bir ilke imza atıyor. Albümün içerisinde yer alan KORA BİLET’ler ile sanatçı Türkiye’de vereceği tüm konserlerde dinleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Kora’nın ikinci klip çalışması albümün yedinci parçası olan “ZIPLA” şarkısına geldi.
Çekimleri 14 saat süren klibin yönetmenliğini Bilkent Üniverstesi’nden Çağrı BOZOK ve Uğur SERDAROĞLU üstlendi. Montaj ve efektleri Bahtiyar ÖZDERE tarafından hazırlanan klip Ankara da 25 kişilik oyuncu kadrosuyla çekildi.

korarock.com

Menajerlik : Hüseyin Öngen – 0212 212 36 66 – 0532 513 43 92

Yorumlar

Taze haberler