Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Drum&Bass Magazine 5. sayısı Çıktı

24 Temmuz 2010 00:00
Drum&Bass Magazine 5.sayısı çıktı!

Drum&Bass Magazine, Temmuz-Ağustos sayısı ile yoluna devam ediyor. Her yeni sayı ile birlikte içerik ve tasarım olarak daha da gelişen dergi bu ay da dopdolu!

Bu ay dergiyi gördüğünüzde kapağı mutlaka bir yerlerden tanıdık gelecek. Uzun zaman sonra yeni albümlerini yayınlayan Kurban'ın o dönem çok ilgi çeken ilk albüm kapağı kullanılarak grubun yola çıktıkları güne gönderme yapılmış. Kurban'ın davulcusu Burak Gürpınar ve basçısı Kerem Tüzün ile bugüne kadar yapılmış en ayrıntılı söyleşiler derginin özel röportaj sayfalarında.

Bu sayıda ayrıca;
Ozan Musluoğlu'nun Kayıt Günlükleri’ndeki konuğu olarak ilk albümlerini geçtiğimiz günlerde yayınlayan Korhan Futacı ve Kara Orkestra’yı, Kendi hayalindeki davul setini arayanlar için Bülent Akbay’ın “Büyük Alışveriş: Davul Seti Alıyorum” başlıklı yazısını, bu sayıdan itibaren sizlerle buluşacak, rockseverlerin ilgiyle takip ettiği bir blog olan Rock Okulu’nu, Buket Doran'dan basçılar için harika ipuçları veren Tip Box başlıklı yazısını, Cengiz Baysal’dan “Zamanı Armonik Ritim İçinde Taşımak” çalışmasını, ve tabii her sayıda olduğu gibi değerli müzisyenlerin davul ve bas üzerine yazılarını bulabilirsiniz.

Derginin içeriğini tarz gözetmeksizin daha da genişleten Drum&Bass Magazine’de bu ay yine Mehmet Saygın'dan ‘Yerli Davul Üreticileri’ dosyasını, yurt dışında eğitim alternatiflerini, yeni ürünler sayfasını ve ürün testlerini bulacaksınız.

Drum&Bass Magazine’e yazıları ve fikirleriyle katkıda bulunan isimler; Alpdoğan Türeci, Arıkan Sırakaya, Buket Doran, Bülent Akbay, Cem Devrim Dursun, Cem Tuncer, Cengiz Baysal, Demirhan Baylan, Derya Çebi, Efecan Tuncer, Esin Gündüz, Eylem Pelit, Fatih Yiğit, Gürkan Özkan, Kağan Yıldız, Kerem Tüzün, Mert Ertunç, Oğuz Güner, Ozan Musluoğlu, Richard Laniepce, S. Mehmet Çağlar, Seçil Kuran, Serdar Barçın, Sunay Özgür ve Süheyl Ünver.

Drum&Bass Magazine Foça Rock Tatili'nde!
Bu yıl 28 Temmuz–1 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek Foça Rock Tatili’nin sponsorlarından biri de Drum&Bass Magazine. Festival boyunca derginin standını ziyaret edebilir, eski ve yeni sayılarına buradan ulaşabilirsiniz.

Dergiyi internet sitesinden de takip edebilirsiniz. www.drumandbassmagazine.com

Yorumlar

Taze haberler