Ozzy Osbourne Zaman: 30 Eylül 2010 Perşembe - 21:00 Mekan: Arena - Kuruçeşme - İstanbul Bilet: biletix.com">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Ozzy Osbourne @ Arena - Kuruçeşme - İstanbul

24 Ağustos 2010 00:00
Sahnede: Ozzy Osbourne
Zaman: 30 Eylül 2010 Perşembe - 21:00
Mekan: Arena - Kuruçeşme - İstanbul
Bilet: biletix.com

Bekleyiş Sona Erdi
Günümüzün yaşayan rock efsanelerinden Ozzy Osbourne Türkiye’ye Geliyor.

Her biri hit olmuş şarkılar, liste başı albümler, Ozzfest ile desteklediği sayısız müzik grubu, nefes kesen performanslar ve 50 yıla uzanan bir müzik geçmişi ile Ozzy Osbourne yaşayan bir efsane.

1948 yılında İngiltere’nin Birmingham kentinde doğan ve gerçek adı John Osbourne olan ‘Ozzy’, heavy metal ve rock dünyasının en köklü gruplarından biri olan Black Sabbath ile birlikte yaptığı çalışmalarla profesyonel müzik kariyerine başladı ve sonrasında solo kariyeri boyunca da milyonlarca albüm sattı.

Sahne performansı ve renkli kişiliğiyle tanınan Ozzy Osbourne’un hayranlarının merakla beklediği İstanbul konseri 30 Eylül’de Bkm tarafından Turkcell Kuruçeşme Arena’da gerçekleşecek. Ozzy Osbourne’un konser öncesinde ve Temmuz ayında Sony Music etiketiyle yayınlanacak olan 10. stüdyo albümünün adı ise “Scream” olacak. Ozzy Osbourne konserde hem bu yeni albümünden hem de eski albümlerinden şarkılar söyleyecek.

Yorumlar

  • Hacı olduk geldik. Ozzy'i görebilmek ve canlı olarak dinleyebilmek herkese nasip olmayan bir şeydi. Bu yüzden çok mutluyum :)
    Üye
    linde_
    Tarih
    1 Şubat 2011 15:03
  • elimde 2 tane bilet var almak isteyenle konuşabilirim
    Üye
    aneane
    Tarih
    29 Eylül 2010 00:00
  • Neden Zakk gelmiyor istanbul konserine?
    Üye
    JSimay
    Tarih
    25 Eylül 2010 00:00
  • bilet isteyen mesaj atabilir
    Üye
    evrh
    Tarih
    22 Eylül 2010 00:00
  • zakk wylde olmadan bu adamın tat vermediğini düşünüyorum.. ayrıca adamın şarkılarının hastası olmama rağmen sesinin kapı gıcırtısına benzediği ve aşırı detone bi adam olduğu doğru.. yaşlılıkla alaksı yok en eski videolarında bile ne kadar detone olduğunu görebilirsiniz..

    son olarak ZAKK is the Best!!!
    Üye
    GuiTaR
    Tarih
    31 Ağustos 2010 00:00
  • ölmeden görmeniz gerekir bence, amerikayada gitmenize gerek yok ayagınıza geliyor efsane. ozzy e kim nederse desin black sabbath iommi ve ozzy bu muzigi bence kesinlikle yaratanlardır. konserdede agırlıklı olrak sabbath tan çalınmasini diliyorum. ayrıca tiz vokali ilginc ve çok degisiktir severekte dinlerim. o dunyanin en basit parçalarından biri die kuçumsenen metalin marslarından olan ve bir çok gurup tarafından coverlanan paranoid sarkısını bile kimse onun gibi yorumlayıp canlandramamıştır dio dahil. neise ozzy boşa ozzy olmamıstır, zakk siz gelmesi de uzuldum zakkın yerine gus g. gelecek
    Üye
    almost honest
    Tarih
    31 Ağustos 2010 00:00
  • Zaten sen sevesin diye ugraşmıyor ozzy . . ki duda senin müzikaliteni ortaya koyuyor yaptıgın yorumla, kapı gıcırtısı diyor eleman ya , ilginç
    Üye
    _BASSIST_
    Tarih
    29 Ağustos 2010 00:00
  • o "çok iyi gitaristler" neden ozzy gibi çaresiz, iyi gitariste muhtaç(!) biriyle çalışmak için can atmışlar acaba? Zakk Wylde neden Ozzy için "babam" derken Tony Iommi - hem de Ozzy ile aralarında sürtüşme olmasına rağmen - neden "Ozzy'yi dğer heavy metal vokalistleriyle karşılaştırmayın, o heavy metalın ta kendisi" diyor? çirkin ve itici sıfatları subjektif olduğu gibi Ozzy'yi Ozzy yapan müzikal yaratıcılığı tamamen geri plana atmaya sebep oluyor.

    metalikadan da ayrın meydından da sleyırdan da daha büyüktür "OZİ EFENDİ". bunu, 80lerin başında çeşitli festivallerde ozzy'nin alt grubu olarak çıkan metalika'nın vokal-gitaristi james hetfield da onaylıyor: "provalar boyunca en azından bir kere bizimle çalması için hep onun şarkılarını çaldık. ama bir kere bile gelip bize katılmadı!".
    Üye
    tepedeninen
    Tarih
    29 Ağustos 2010 00:00
  • Bir insanın bu kadar itici ve çirkin bir ses rengi olup da nasıl efsane statüsüne çıktığını anlamak mümkün değil. Belki de hep çok iyi gitaristler ile çalışmış olması bir avantaj yaratıyor. Tommy Iomi'den Zakk Wylde'a kadar hep sıkı gitarcılarına yanına bir şekilde tutunmayı (yoksa "yamanmayı" mı desem) başarmış Ozi efendi...


    yuh dostum şu anda heavy metalin dio, bruce dickinson ve rob halfordla birlikte en iyi 4 vokalistinden birine bir çırpıda çamur attığının farkındamısın. evet şu an sesi gidik olabilir (e yaşlandı adam haliyle dedem yaşında adam) ama ilk albümlerini ve black sabath'taki halini dinlemeni öneririm. hem duygusal şarkılardaki o içli sesin, hem de hareketli şarkılardaki gaz vokalin bir bünyede buluşmasıdır ozzy osbourne. yanında çalışan tony iommi, randy rhoads, zakk wylde gibi sağlam gitaristlerinde başarısında tabi ki çok payı vardır ama bunu sıkı gitaristlere yamandı şeklinde yorumlarsak çok büyük hata olur. konsere gelince kesinlikle gideceğim ama henüz bilet almış değilim umarım kalmıştır. bir de bu konser mekanı olan turkcell kuruçeşme arena nerde daha doğrusu nasıl gidilecek oraya bilen varsa bana ulaşırsa sevinirim.
    Üye
    _Mechanix_
    Tarih
    27 Ağustos 2010 00:00
  • Zevk meselesi olduğu şüphesiz. Mesela ben de "Shot in the Dark"'ı Jeff Scott Soto yorumuyla dinlediğimden beri Ozzy'den hiç dinlemek istemiyorum. Alışmaya falan da niyetim o kapı gıcırtısı gibi sese...
    Üye
    barrios
    Tarih
    27 Ağustos 2010 00:00
  • Başlarda bende sevmezdim sesini dinleye dinleye alıştım ve bence sesi gayet güzel - farklı ve şarkılarına uyan bir sesi var başka biri söylese o şarkının havası kaybolur örnk: shot in the dark ultimate sin breaking the rules, biraz olumlu bakarsanız adamın sesie sevmeye başlarsınız nasıl efsane oldugunuda anlarsınız o vakit.
    Üye
    Jimjim
    Tarih
    27 Ağustos 2010 00:00
  • Gerçekten doğru, albümlerinde sadece gitaristlerin yaratıcılığını dinliyorum, Zakk ı hiç sevmem ama, Jake E. Lee en sevdiğim gitaristiydi.
    Üye
    Single_FACTOR
    Tarih
    27 Ağustos 2010 00:00
  • Bir insanın bu kadar itici ve çirkin bir ses rengi olup da nasıl efsane statüsüne çıktığını anlamak mümkün değil. Belki de hep çok iyi gitaristler ile çalışmış olması bir avantaj yaratıyor. Tommy Iomi'den Zakk Wylde'a kadar hep sıkı gitarcılarına yanına bir şekilde tutunmayı (yoksa "yamanmayı" mı desem) başarmış Ozi efendi...
    Üye
    barrios
    Tarih
    26 Ağustos 2010 00:00
  • line up kim bilen var mı?
    Üye
    troublesome
    Tarih
    25 Ağustos 2010 00:00
Toplam 14 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler