James LaBrie yeni solo albümü Static Impulse ile ilgili çıkış tarihi ve müzisyenler gibi bilgileri duyurdu.">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Yeni albüm :: James LaBrie - Static Impulse (Solo Albüm)

27 Ağustos 2010 00:00

James LaBrie yeni solo albümü Static Impulse ile ilgili çıkış tarihi ve müzisyenler gibi bilgileri duyurdu. Albümde James LaBrie'ye şarkı yazımında ve klavyede Matt Guillory eşlik ediyor. Davulda ve scream vokallerde ise metal devi Darkane'den Peter Wildoer olacak. Ayrıca gitarlarda Marco Sfogli ve Bass'ta ise Ray Riendeau albüm kadrosunda.

Static Impulse 27 Eylülde InsideOut etiketiyle piyasada olacak. Albümün Mix ve masteringini Opeth ve Katatonia albümlerinden hatırlanan Jens Bogren yapmış. LaBrie albüm için şunları söylüyor : Static Impulse sizi hipnotize edecek bir albüm olacak, sürücü koltuğunda otururken albümü dinleyin ve kulaklarınızın kanadığını hissedin ve keyfini çıkarın! Albüme destek olmak için lütfen bizi ve turnelerimizi takip edin.

Matt Guillory ise albüm hakkında : Albümü bir yıl, iki ay içerisinde yaptık ve nihayet bitti. Gerçekten çok memnunum. James ve diğer çocuklar mükemmel duyuluyorlar. Aynı zamanda bu bizim bugüne kadarki en heavy ve melodik albümümüz şüphesiz. Bunu duymanız için sabırsızlanıyorum.

LaBrie dün albümdeki One More Time adlı parçayı yayınladı. Bu LaBrie'nin bugüne kadar yaptığı en sert albüm olacağa benziyor. Noisecreep'te albüm için old-school progressive müzik elementleri ve modern melodik death metal'inin evliliği deniyor. Şarkıyı dinlemek için : noisecreep.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bildiğiniz gibi James LaBrie Dream Theater'in sayısız stüdyo ve Live albümlerinin yanısıra Fates Warning, Redemption, Trent Gardner - Explorers Club, Leonardo The Absolute Man, Frameshift, Ayreon - The Human Equation'ın yanı sıra Rush, Emerson Lake and Palmer ve Queen tribute albümlerinde de yer aldı.

James LaBrie - Static Impulse
Avrupa çıkışı : 27 Eylül 2010 Pazartesi
InsideOut Müzik, EMI

Yorumlar

Taze haberler