Duman Zaman: 17 Eylül 2010 Cuma - 22:30 Mekan: True Blue - Fenerbahçe - İstanbul Fiyat: Normal: 45,00 TL Sahne Önü: 67,00 TL VIP Stand: 420,00 TL ">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Duman @ True Blue - Fenerbahçe - İstanbul

4 Eylül 2010 00:00
Sahnede: Duman
Zaman: 17 Eylül 2010 Cuma - 22:30
Mekan: True Blue - Fenerbahçe - İstanbul
Fiyat: Normal: 45,00 TL
Sahne Önü: 67,00 TL
VIP Stand: 420,00 TL

Yıldızlar Anadolu Yakasında konserleri UNILIFE ile devam ediyor. Serdar Ortaç, Ajda Pekkan, Natalie Cole ile başlayan konserlerin sıradaki konuğu DUMAN, 17 Eylül'de Fenerbahçe True Blue’da.

Bugüne dek açık hava tiyatrolarından, üniversite kampüslerine - Türkiye'nin dört bir yanında verdikleri yüzlerce konserle on binlerce müziksever ile buluşan, ülkemizin en önemli rock gruplarından DUMAN ilk defa 17 Eylül gecesi Fenerbahce True Blue'da konser verecek.

Konserin sınırlı sayıda indirimli biletleri Biletix'te. Bilgi için 0216 355 77 91 ve www.unilifeturkey.com


BİYOGRAFİ:

Doksanlı yılların başlarında müzik yaşantilarına başlayan grup elemanlarından Kaan Tangöze (Vokal) ögrenim görmek amacı ile gittiği Seattle'da müzik yaşamına devam etti ve oradayken Türkiye'de çıkarmak istediği albüm için parçalarını hazırladı. Türkiye'de bulunan grubu Mad Madame ile Seattle ve Los Angeles'da yayınlanan toplama albümlerde yer aldı. Türkiye'ye döndüğünde Blue Blues Band ile beraber çalışan Batuhan Mutlugil'i (Gitar) ve Ari Barokas (Bas Gitar) ile beraber çaldıkları Mad Madame grubuna dahil ederek DUMAN isminde şimdiki gruplarını kurdular.

Vokal ve gitarda Kaan Tangöze, gitar ve geri vokalde Batuhan Mutlugil, bas gitar ve geri vokalde ise Ari Barokas'tan oluşan Duman, ilk albümleri "Eski Köprünün Altında" ile yakaladıkları büyük başarının ardından Türk rock müziğinin en önemli gruplarından biri oldu.

Modern rock soundu ile Türk melodilerini mükemmel bir şekilde birleştirerek kendi soundunu yaratan grup ilk defa Anadolu Yakasında Fenerbahçe True Blue’da.

Yorumlar

Taze haberler