Cem Adrian Zaman: 23 Eylül 2010 Perşembe - 22:00 Mekan: If Performance Hall - Kavaklıdere - Ankara Fiyat: 20 TL (1 yerli içecek) Bilet: mybilet.com">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Cem Adrian @ If Performance Hall - Kavaklıdere - Ankara

17 Eylül 2010 00:00
Sahnede: Cem Adrian
Zaman: 23 Eylül 2010 Perşembe - 22:00
Mekan: If Performance Hall - Kavaklıdere - Ankara
Fiyat: 20 TL (1 yerli içecek)
Bilet: mybilet.com

Ünlü müzisyen Fazıl Say, Cem Adrian ı şu sözlerle anlatıyor: Anlatması zor. En peslerden koloratur ötesi en tizlere yayılan, dile kolay, 4.5 oktavlık bir sese sahip. Sahip, evet. İçsesi olarak da sahip, duygusuyla, hakimiyeti ve güzelliğiyle. Bütün bu renk ve ahenk paletine yon veren Cem-erkek-sesi, Cem-kadın-sesi, Cem-çocuk-sesi, sesleri, ses renkleri ve iç-sesleri. Hassas diyor doktorlar, ses telleri normal insanin 3 katı uzunluğunda.

2006 yılı ocak ayında kayıtlarına başlanan ve 2006 Aralık ayında yayınlanan olan prodüktörlüğünü kendisinin üstlendiği İkinci albümü Aşk Bu Gece Şehri Terk Etti piyasa çıkartılmıştır. Denizhan, Umay Umay ve Suicide albüme düet olarak katılıp katkıda bulunmuşlardır. 2007 yılı sonunda kayıtlarına başladığı, sadece piyano kullanılarak hazırlanan ve 2008 yılı Haziran ayında piyasaya sunan serinin ilk albümü olan Essentials/Seçkiler Etnik albümünü piyasaya çıkartılmıştır. 2007 yılı Temmuz ayında çalışmalarına başlanan, prodüktörlüğünü kendisinin üstlendiği dördüncü profesyonel çalışması Tanrının Emri Aşkını anlatan Emir albümü 2008 yılı Aralık ayı sonunda piyasaya çıkartılmıştır. Albümde Hayko Cepkin ve Pamela düetlerle konuk olmaktadırlar.

Kapı Açılış 22:00 / Konser Saati 00:00

Yorumlar

Taze haberler