Parov Stelar Band Zaman: 15 Ekim 2010 Cuma - 20:00 Mekan: Ghetto - Taksim - İstanbul Fiyat: 39,50 TL Bilet: Biletix Parov Stelar Band(Linz-Vienna)">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Parov Stelar Band @ Ghetto - Taksim - İstanbul

19 Eylül 2010 00:00
Sahnede: Parov Stelar Band
Zaman: 15 Ekim 2010 Cuma - 20:00
Mekan: Ghetto - Taksim - İstanbul
Fiyat: 39,50 TL
Bilet: Biletix

Parov Stelar Band(Linz-Vienna) sponsored by Carlsberg

Myspace:http://www.myspace.com/parovstelarband

Web:www.parovstelar.com

Elektro-swing’in beyefendisi geri döndü!

Elektro-swing müzik türünün doğmasında başrolü üstlenen Parov Stelar, günümüz nu-jazz müzisyenleri arasında özgün bir yere sahip. Caz ve swing sample’larını kullanarak elektronik müziğe yeni bir soluk getiren Avusturyalı prodüktör Parov Stelar, uluslararası ününü 2009 yılında çıkardığı “Coco” albümü ile daha da pekiştirdi. Toplamda yayınladığı dört albümü ve sayısız single’ı, konserlerde canlı grubu ile birlikte dinamik bir sahne performansına dönüştüren müzisyen, dünyanın her yerinde en önemli kulüp ve festivallerde yer aldı. Daha önce de İstanbul’u ziyaret eden grup, Carlsberg’in katkılarıyla tekrar sevenleri ile buluşacak. Siz de Parov Stelar’ın sofistike dünyasına bir kez adım attıktan sonra dans etmeyi durduramadığınızı fark edeceksiniz.

Yorumlar

  • çok güzel bir konserdi performans açısından ancak ghetto bukadar insanı kaldıramadı, biletler kapasitesinin üstünde satıldığı için..vestiyer ise bi faciaydı..konser 1 saat sürdü ve solistleri gruptan ayrılacaklarını açıkladı..biraz hayal kırıklığıydı kısacası!!
    Üye
    slevin
    Tarih
    21 Ekim 2010 00:00
  • Kesinlikle kaçırılmaması gereken bir isim!!!!
    Üye
    slevin
    Tarih
    21 Eylül 2010 00:00
Toplam 2 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler