Buena Vista Sensacion Zaman: 28 Eylül 2010 Salı - 21:00 Mekan: Jolly Joker / Balans - Taksim - İstanbul Fiyat: Ayakta:35,00 TL Bilet:">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Buena Vista Sensacion @ Jolly Joker / Balans - Taksim - İstanbul

23 Eylül 2010 00:00
Sahnede: Buena Vista Sensacion
Zaman: 28 Eylül 2010 Salı - 21:00
Mekan: Jolly Joker / Balans - Taksim - İstanbul
Fiyat: Ayakta:35,00 TL
Bilet: biletix.com

Küba'nın tüm dünyayı etkisi altına alan benzersiz şovu 'Buena Vista Sensacion', Eylül sonu ve Ekim ayı başında İstanbul, İzmir, Ankara, İzmit, Eskişehir ve Bursa'yı kapsayan bir turne için ülkemizi ziyaret etmeye hazırlanıyor.

Yüzyıllar boyunca İspanya'dan gelen ve tütün üreticiliği yapan ilk göçmenlerin kendileriyle birlikte taşıdığı müzikal etkileşimin yine aynı dönemde şeker tarlalarında çalıştırılmak üzere adaya getirilen Afrikalı kölelerin geleneksel müziğiyle harmanlanmasıyla ortaya çıkan, Karayip'lerin tüm neşesini ve sıcaklığını yansıtan eşsiz ritimler, müthiş danslar ve hiç bitmeyen bir coşku. 1800'lı yılların başlarından, 1940'ların Havana'sındaki efsanevi Tropicana Club'a kadar uzanan ve bugune kadar devam eden bir müzikal yolculuk.

Her biri Küba müziğinde önemli bir yere sahip müzisyenlerin işbirliğinden oluşan 'Buena Vista Sensacion', canlı performanslarında 'Guantanamera', 'Chan Chan', 'Candela', 'Quizas Quizas Quizas', 'Besame Mucho' ve 'Oye Como Va' gibi Küba müziğinin altın çağına ait hitleri seslendiriyor.

Her bir 'Buena Vista Sensacion' konseri, tüm etkinlik boyunca hiç düşmeyen bir tempo ve bitmeyen bir enerjiye sahne oluyor. Sınırlı sayıda gerçekleşecek bu muhteşem performansları kaçırmamanızı öneriyoruz.

Yorumlar

Taze haberler