Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Yeni Albüm :: Santana - Guitar Heaven The Greatest Guitar Classics of All Time

27 Eylül 2010 00:00
Efsane albüm çıkıyor.

Santana, tüm zamanların en iyi gitar klasiklerini bir araya getirdiği yepyeni bir albümle müzikseverlerin karşısına geçiyor. Hem de birbirinden ünlü vokallerle.
Günümüzün en değerli müzisyenlerinden ve yaşayan efsanelerinden biri olan Carlos Santana’nın en iyi gitar klasiklerini yeniden yorumladığı bu albümde, sanatçıya birbirinden ünlü müzisyenler eşlik ediyor.

Santana’nın bu yepyeni albümünde; India Arie ve Yo Yo Ma ile The Beatles şarkısı “While My Guitar Gently Weeps”, Joe Cocker vokali ile Jimi Hendrix’in “Little Wing” şarkısı, Velvet Revolver ve Stone Temple Pilots gruplarından tanıdığımız Scott Weiland vokali ile The Rolling Stones şarkısı “Can't You Hear Me Knocking”, Chris Cornell vokali ile Led Zeppelin şarkısı “Whole Lotta Love”, Linkin Park grubunun vokalisti Chester Bennington’ın vokali ile The Doors şarkısı “Riders On The Storm”, Papa Roach grubunun vokalisti olarak tanıdığımız Jacoby Shaddix vokali ile Deep Purple şarkısı “Smoke On The Water”, Chris Daughtry vokali ile Def Leppard şarkısı “Photograph”,gibi birbirinden ünlü isimlerle kaydedilmiş efsaneleşen rock klasiği şarkılar yer alıyor!

Santana’nın büyük merakla beklenen bu albümünde yer alan şarkılar, ünlü müzik dergileri Rolling Stone ve Q’nun hazırladığı listelerden ilham alınarak hazırlandı! Albümün prodüktörlüğünü ise Sony Music’in saygıdeğer yöneticilerinden, Grammy ödüllü prodüktör Clive Davis üstlendi.

Albümde ayrıca Santana ve Rob Thomas’ın 10. yılını kutlayan ve klasikleşen hit şarkısı “Smooth”un prodüktörlüğünü yapmış olan Grammy ödüllü müzisyen Matt Serletic ile Creed ve Chris Cornel gibi isimlerle yaptığı çalışmalarla tanınan 2 kez Grammy adayı olan Howard Benson’ın şarkıları yer alıyor.

Santana’nın merakla beklenen bu albümü, Sony Music etiketiyle müzik marketlerde.

Yorumlar

  • insanların neye göre değerlendirme yaptıklarını anlamıyorum.Santana latin müziğini rock tonları ile çok güzel harmanlamış çok farklı bir sound ortaya koymuştur.Zaten yaptığı müzik latin müziğinin modernize edilmiş halidir.Onu efsane yapan da bu farklı soundtur.Dineldiğinizde sanatana olduğunu anlarsınız.Gitar virtiözü değildir ama iyi bir müzisyendir.İyi müzisyen olmak ayrı iyi icracı olmak ayrıdır.Her şarkıda anglosakson rifleri üzerine hızlı klasik müzik partisyonları çalan adamlardan bıkmadınız mı ?Herşeye onlarda aynı soloyu atıyor.Hem de daha önce icra edilmiş melodileri özgünlük yok.Tamam teknik olarak zor bir konunun üzerinden gelinmiş oluyor kabul ediyorum.Değerlendirmeleri objektif yapmakta fayda var.Sonuçta adam Santana dedem (gerçek anlamında kullandım) bile tanıyor adamı
    Üye
    ufukdede
    Tarih
    13 Kasım 2010 01:19
  • sıkılmadın mı santana olmuşlardan yemelerden... henüz dinlemedim ama abartılı distortion seçimlerinle umarım smoke on the water'ın müthiş gitar tonlarını batırmamışındır, little wing'i saymıyorum, hayırlısı.
    Üye
    romeo86
    Tarih
    9 Ekim 2010 00:00
  • Loki, yorumuna katılıyorum. Dayanamıyorum artık Santana'ya maalesef.
    Üye
    Nem
    Tarih
    28 Eylül 2010 00:00
  • http://www.youtube.com/watch?v=k3bk0l8lXbY
    santana yapmasaydı iyiydi herşeye aynı soloyu çalıyor gibi
    Üye
    Loki
    Tarih
    28 Eylül 2010 00:00
Toplam 4 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler