Reprise Records'dan yapılan açıklamaya göre, sanatçının "Clapton" adını taşıyan derleme albümünde, aralarında eski sevgilisi
Kapat
..yükleniyor..
    Kapat
    İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

    Yeni Albüm :: Eric Clapton - Clapton 2010

    29 Eylül 2010 00:00

    Reprise Records'dan yapılan açıklamaya göre, sanatçının "Clapton" adını taşıyan derleme albümünde, aralarında eski sevgilisi Sheryl Crow ve eski Blind Faith grubunun üyesi Steve Winwood'un da bulunduğu konuk sanatçılar yer alıyor. Clapton'ın 5 yıl aradan sonra çıkardığı 19'uncu albümü 14 parçadan oluşuyor.

    Amerikalı şarkıcı Crow ile 1990'lı yılların sonlarında kısa süren bir ilişki yaşayan Clapton yeni albümünün hayranları kadar kendisi için de sürpriz bir çalışma olduğunu ifade etti. Gitaristin bundan önceki solo albümü "Back Home" 2005 Eylül'de Billboard 200 listesinde 13'üncü sırada yer almıştı.

    Yorumlar

    • Claptonun yaptığı işlere bayılıyorum kendilerini çok seviyorum ama bu yeni albüm beni hiç tatmin etmedi. son zamanların gözdesi oldu zaten derleme olayı. eskileri ısıtıp ısıtıp önümüze koyacağına bari üşenmeyip üç dört parçalık yeni birşey yapsaydı. yaşlılıktan mıdır nedir bilemiyorum ama emek vermiş yinede. neyse ellerine sağlık.
      Üye
      irem_nilsu
      Tarih
      6 Ekim 2010 00:00
    • Üstadım eline sağlık, lakin bu albümde en az bir parçada bile olsa solo yardırmanı isterdik... Olsun büyüksün üstad.
      Üye
      zeviyenedabe
      Tarih
      1 Ekim 2010 00:00
    Toplam 2 yorum var. Tüm yorumlar »

    Taze haberler