The ECCO Zaman: 1 Ekim 2010 Cuma - 21:00 Mekan: İsim: Rock'N Rolla Bar Semt: Beyoğlu Şehir: İstanbul Adres: Bekar Sokak No. 14 Tarif: İstiklal">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

The ECCO hard'n heavy grubu 1 Ekim 2010 Cuma saat 21.00'de Rock'N Rolla'da

29 Eylül 2010 00:00
Sahnede: The ECCO
Zaman: 1 Ekim 2010 Cuma - 21:00
Mekan:
İsim: Rock'N Rolla Bar
Semt: Beyoğlu
Şehir: İstanbul
Adres: Bekar Sokak No. 14
Tarif: İstiklal Caddesi üzerindeki Adidas'ın karşısındaki sokağa girilir, sağdan devam edilir, Köprüaltı (K6)'nın altında ve eski Melek'in olduğu yerde Rock'N Rolla görülür.
Fiyat: Tam: Ücretsiz
Öğrenci:
Kapıda:
Kombine:
...
Bilet:
--
Bu hafta süper sert, eğlenceli ve coşkulu bir Cuma yaşamak isterseniz, hard rock ve heavy metal cover grubu The ECCO, AC/DC, Deep Purple, Ronnie James Dio, Ozzy Osbourne, Metallica, Pantera, Iron Maiden, Manowar ve Motorhead yorumlarıyla Rock'N Rolla Bar'ın açılış gecesinde sahne alacak.The ECCO hard rock ve heavy metal grubu, uzun yıllar, proje ve beste olmak üzere değişik gruplar ile çalışmalar sürdüren 4 müzisyen tarafından 2009 yılında kurulmuş bir grup. Açık Radyo 94.9 Rock on Rock programı yapımcı ve sunucuları Cemil Topuzlu’nun vokalde ve Ömer Şahin’in gitarda olduğu The ECCO'da, davulda Erhan Çabuk ve bas gitarda Cem Tarımcıoğlu performans sergiliyor. İki yılda Taksim DoRock ve Caravan Bar gibi efsane mekanlarda canlı performansları bulunan The ECCO, 1 Ekim Cuma saatleri 21.00'i gösterdiğinde Rock’N Rolla sahnesinde olacak. Mutlaka bekleriz.

Erhan Çabuk – Davul | Cem Tarımcıoğlu – Bas | Cemil Topuzlu – Vokal | Ömer Şahin – Gitar

Yorumlar

Taze haberler