The Corrs’un arka vokali ve kemancı, piyanist, gitaristi Sharon Corr’un ilk albümü ''
Kapat
..yükleniyor..
    Kapat
    İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

    Yeni Albüm :: Dream Of You - Sharon Corr

    30 Eylül 2010 00:00
    İrlandalı pop-rock grubu The Corrs’un arka vokali ve kemancı, piyanist, gitaristi Sharon Corr’un ilk albümü ''Dream of You'' Warner etiketiyle raflardaki yerini aldı.

    Albümün ilk single'ı 'It's Not a Dream', ikinci single'ı ise The Korgis'in meşhur şarkısı 'Everybody's Got to Learn Sometime' cover'ı.
    The Corrs’un müziğe ara vereceklerini açıklaması üzerinden 5 yıl geçti ve Sharon Corr bu süreçte ilk albümünü hazırlıyor olmanın heyecanını yaşadığını belirtti.

    Bu yılın başlarında Dublin’de kaydedilen albümde Corr, tanınmış geleneksel müzisyenlerle çalıştı: Davy Spillane, John McSherry, Máirtín O’Connor ve Gerry O’Connor. Ayrıca Sharon Corr’un Jeff Beck'le' Mna Na heireann' parçası için gerçekleştirdiği düet, albümün unutulamayacak şarkıları arasında.

    Gitarda Anthony Drennan, basta Keith Duffy ve davulda Jason Duffy’nin yer aldığı albümün yapımcıları Billy Farrell ve Sharon Corr.
    Sanatçı, kemanının merkezi bir rol üstlenmesini istediği albüm için ''İrlanda etkisini ve kemanınımı albümde ön planda tutmak benim için önemliydi, çünkü ben bunlarla biliniyorum; ama bu sefer kemanı daha geniş bir bağlam dahilinde kullanmak istedim'' açıklamasında bulundu.

    90’lı yıllarda 30 milyonun üzerinde albüm satışıyla inanılmaz iyi bir başarı elde eden The Corrs grubuyla dünya çapında bir tanınırlık kazanan Sharon Corr, kendisini tüm yeteneğiyle ortaya koyduğu bu yeni albümüyle tüm müzikseverlerin karşısında.

    Yorumlar

    Taze haberler