Juan Garcia Herreros Zaman: 21 Ekim 2010 Perşembe - 15:00 Mekan: Aksanat - Taksim - İstanbul Fiyat: Ücretsiz. Bilet: Daha sonra almış">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Juan Garcia Herreros @ Aksanat - Taksim - İstanbul

1 Ekim 2010 00:00
Sahnede: Juan Garcia Herreros
Zaman: 21 Ekim 2010 Perşembe - 15:00
Mekan: Aksanat - Taksim - İstanbul
Fiyat: Ücretsiz.
Bilet:

Daha sonra almış olduğu bir burs ile Bostan'daki Berklee Koleji'nde eğitimine devam etti. Berklee'de dünya çapındaki iki usta, Bruce Gertz ve Oscar Stagnaro ile çalışma imkanı buldu.

Boston'daki Berklee Müzik Koleji'nden mezun olan Herreros, yirmi bir yaşında New York'da profesyonel kariyerine başladı. Thomas Lang, James Spaulding, Miguel Zenon, Yusveny Terry, Anton Denner, Oscar Hernandes, Roberto Quintero, Mark Whitfiled, Michael Stuerty gibi önemli isimlerle çalıştı.

Sanatçı, Greg Osby, Terry Lynn Carrington ve Edward Simon ile yaptığı, kendisinin kızılderili ismini taşıyan "Snow Owl - Kar Baykuşu" albümünü 2006 yılında çıkardı. Herreros müzik eleştirmenleri tarafından neslinin en yetenekli müzisyenleri arasında gösterilmektedir.

İzleyicelere açık olarak gerçekleşecek masterclass'ta sanatçı, çalışmalarının yanısıra katılımcıların sorularını yanıtlayacaktır. Buradaki amaç, genç kitleye müzik konusunda solist ruhunu aşılamak olacaktır.

Katılımcı sayısı sınırlıdır. Davetiyeler etkinlik günü etkinlik saatinden 1 saat öncesinde Akbank Sanat gişesinden temin edilebilir.

Yorumlar

Taze haberler