Nelson Veras Zaman: 14 Ekim 2010 Perşembe - 14:00 Mekan: Aksanat - Taksim - İstanbul Fiyat: Ücretsiz. 16 yaşında Michel Benita, Eric Barret and">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Masterclass Nelson Veras : Gitar @ Aksanat - Taksim - İstanbul

1 Ekim 2010 00:00
Sahnede: Nelson Veras
Zaman: 14 Ekim 2010 Perşembe - 14:00
Mekan: Aksanat - Taksim - İstanbul
Fiyat: Ücretsiz.

16 yaşında Michel Benita, Eric Barret and Aldo Romano ile birlikte Nelson Veras Quartet'i kurdu ve Herbie Hancock'un ön grubu olarak Marciac Jazz Festival'inde, ayrıca Nice Jazz Festival, Vannes Jazz Festival'de çaldı. 1996'da Palle Danielson ve Stefano di Battista ile birlikte Aldo Romanos Intervista için kayıt yaptı. Ayrıca Rick Margitza, Bireli Lagrene, Jean-Michel Pilc, Daniel Humair, Michel Grailler ve Hein Van de Gein il birlikte çaldı. 1998'de Brezilya'ya döndü ve Brezilya popüler müziği kategorisinde verilen visa ödülünü 200 sanatçı arasından alan 5 sanatçıdan biri oldu. 1999'da Michel Petrucciani Tribute'te Gary Peacock ve Lee Konitz ile birlikte çaldı. Nelson şu an Paris'te çeşitli projelerde yer almakta, Magic Malik, Olivier Ker Ourio, Gildas Bocle et le groupe Celtic Tales, Dominique Dipiazza, Jean Louis Matinier, Mathieu Chazarenc Trio gibi isimlerle çalışmaktadır. 2004'te Label Bleu 2004'ün lideri olarak ilk albümünü yayınladı.

Caz gitaristi Nelson Veras deneyimlerini ve tecrübelerini genç yeteneklerle paylaşıyor. Genç müzisyenlerin kendilerini dinletmeleri ve sanatçının önerilerini almaları açısından önemli bir fırsat olan bu buluşma katılımcılara açık olacaktır.

Katılımcı sayısı sınırlıdır. Davetiyeler etkinlik günü etkinlik saatinden 1 saat öncesinde Akbank Sanat gişesinden temin edilebilir.
Paneller ücretsizdir.

Yorumlar

Taze haberler