Dreadzone Zaman: 23 Ekim 2010 Cumartesi - 22:30 Mekan: Ghetto - Taksim - İstanbul Fiyat: Tam:39,50 TL Öğrenci:29,50 TL Bilet: biletix.com">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Dreadzone @ Ghetto - Taksim - İstanbul

14 Ekim 2010 00:00
Sahnede: Dreadzone
Zaman: 23 Ekim 2010 Cumartesi - 22:30
Mekan: Ghetto - Taksim - İstanbul
Fiyat: Tam:39,50 TL
Öğrenci:29,50 TL
Bilet: biletix.com

Yaptıkları müziğe gerçek anlamda ruhunu katan, kendini yansıtabilen nadir müzik gruplarından biri olan Dreadzone, Burn’ün sponsorluğunda Ghetto’da.

Müziğin sesi, melodilere kendinizi kaptıracağınız, dans ederken sallanmanın ötesine geçeceğiniz, sizi olduğunuz yerde zıplatacak nefis bir müzik ziyafetine hazır olun.

90’ların başında İngiltere’de kurulan Dreadzone, ilk albümleri ''360°'' ve ''Second Light'' ile dikkatleri üzerine çekmişti. daha sonra ''Little Britain'' single’ı tam anlamıyla bir klasik konumuna erişti ve grubun o zamandan bu yana durdurulamaz yükselişi böylece başladı. Son olarak geçtiğimiz aylarda altıncı stüdyo albümü ''Eye On The Horizon''u yayınlayan Dreadzone’un müziği, Dub ruhunu temel alarak techno, reggae, folk ve rock gibi türleri bir araya getiriyor ve Batı Londra’nın birbiriyle çarpışan müzik tarzlarını başarıyla yansıtıyor. Yüksek ses ve bol dansın olacağı bu geceyi kaçırmayın.

DJ Set:Güven (dinamo 103.8)
VJ:X-static

Yorumlar

Taze haberler