Duman Zaman: 5 Kasım 2010 Cuma - 23:00 Mekan: Ooze Rock Bar - Bornova - İzmir Fiyat: 34,00 TL Bilet: biletix.com">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Duman @ Ooze Rock Bar - Bornova - İzmir

14 Ekim 2010 00:00
Sahnede: Duman
Zaman: 5 Kasım 2010 Cuma - 23:00
Mekan: Ooze Rock Bar - Bornova - İzmir
Fiyat: 34,00 TL
Bilet: biletix.com

İlk albümleri "Eski Köprünün Altında"yı 1999 yılında çıkartan Duman, daha önce "Mad Madam" adlı grupta beraber sahne alan Kaan Tangöze (vokal/gitar) ve Ari Borakas (bas) ikilisine, Batuhan Mutlugil (gitar) ve Alen Konakoğlu’nun (davul) katılmasıyla kuruldu. İlk albümle beraber özellikle sahne performansına ağırlık veren grup, kısa sürede kendine sadık bir dinleyici kitlesi yaratmayı başardı.

2002 yılının Ekim ayında piyasaya sürülen ''Belki Alışman Lazım'' adlı ikinci albüm kayıtları, özellikle çıkış parçası "Bu Akşam" ve “Herşeyi Yak” coverıyla, Duman’ın Türkiye çapında tanınan bir rock grubu haline gelmesini sağladı.

2005'in Temmuz ayında piyasaya çıkan 3. albümleri, albüme ismini veren "Seni Kendime Sakladım" ve bir Ari parçası olan "Aman Aman"la büyük beğeni topladı. Bu arada grubun “İstanbul" parçası Fatih Akın'ın İstanbul'un seslerini anlatan "Crossing the Bridge" belgeselinde kendisine yer buldu. Grup
elemanlarından Kaan, Batuhan ve Alen’in askerliklerinin de araya girmesiyle stüdyo çalışmalarına bir süre ara veren grup, döner dönmez 2009 yılında Duman 1 ve Duman 2 olmak üzere 2 albüm çıkardılar.

Yorumlar

Taze haberler