Four In The Pocket Zaman: 23 Ekim 2010 Cumartesi Mekan: Haymatlos - Beyoğlu - İstanbul Fiyat: 15 TL Bilet: Kapı Girişi Elif Caglar : Vocal">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Four In The Pocket @ Haymatlos - Beyoğlu - İstanbul

19 Ekim 2010 00:00
Sahnede: Four In The Pocket
Zaman: 23 Ekim 2010 Cumartesi
Mekan: Haymatlos - Beyoğlu - İstanbul
Fiyat: 15 TL
Bilet: Kapı Girişi

Elif Caglar : Vocal
Çagrı Sertel : Keyboards
Alp Ersönmez : Bass
Mert Önal : Drums
Toygun Sözen:Saxophone
...

Kangroove elemanlarından Mert Önal ve Alp Ersönmez’in yanlarına Elif Çağlar, Çağrı Sertel ve Toygun Sözen’i alarak oluşturdukları yeni R&B, soul ve funk etkileşimli grup, yorumladıkları parçaları birbirilerine bağlayarak çalarken, doğaçlamalara çokça yer veriyor.Repertuar 60’lı ve 70’li yılların soul parçalarından, 90’lar ve günümüzün hip-hop ve nu-soul larına kadar uzanıyor.

Mert Önal bugüne kadar Kangroove dışında Athena, İlhan Erşahin, Anadolu’nun Kayıp Şarkıları, Cahit Berkay, Emin Fındıkoğlu gibi isimlerle çalıştı.

Alp Ersönmez , Quartet Muartet, Wax Poetic/ İstanbul Sessions, Telvin/Erkan Oğur, Erik Truffaz gibi isimlerle albümlerde ve çok sayıda konserde yer aldı.

Bilgi Üniversitesi Kompozisyon bölümünü bitirdikten sonra Amerika’ya giden ve New York’ta caz vokal masteri yaparken Sheila Jordan ile çalışan Elif Çağlar, New York’ta bulunduğu süre içinde sayısız klüpte sahneye çıktı ve masterı dereceyle bitirerek Türkiye’ye döndü.

Bilgi Üniversitesi piano bölümünde okuyan Çağrı Sertel, Ricky Ford, Pluma Band, Sertab Erener, Buzuki Orhan Osman Keisa Brown, William Cardosa, Cem Adrian Yasar, Zuhal Olcay ve Demir Demirkan ile çalıştı.

Hacettepe Konservatuarı klarnet bölümüden mezun olan Toygun Sözen, Kenan Doğulu, Teoman, Nev, Soul Stuff, Blues Express gibi isimlerle sayısız sahne ve albüm çalışması yaptı.

HAYMATLOS kapılarını saat 16:00 itibarıyla açmaktadır

Yorumlar

Taze haberler