Fabian Engwicht Zaman: 25 Ekim 2010 Pazartesi - 22:00 Mekan: Alt - Beyoğlu - İstanbul Fiyat: Tam: 20TL (1 yerli içki dahil) Öğrenci: 15TL (1">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Fabian Engwicht @ Alt - Beyoğlu - İstanbul

21 Ekim 2010 00:00
Sahnede: Fabian Engwicht
Zaman: 25 Ekim 2010 Pazartesi - 22:00
Mekan: Alt - Beyoğlu - İstanbul
Fiyat: Tam: 20TL (1 yerli içki dahil)
Öğrenci: 15TL (1 yerli içki dahil)
Bilet: Kapı
Biletix

Fabian Engwicht

Hamburg'lu Fabian Engwicht, jazz standartlarını ve orijinal bestelerini deneysel yollarla sunan bir sanatçı. 22 yaşındaki trompetçi, sıcak bir tonun yanında enerjik ve agresif bir çalışa da sahip. Jazz'ın tüm türleri, klasik müzik, pop ve elektronik müzik, ilgi alanı dahilinde.
Almanya'da birçok Big Band projesinde yer alan, Carnegie Hall(New York), Saraybosna ve Güney Afrika'da performans sergileyen Engwicht, klasik orkestralarda da yer aldı. Ingolf Burkhardt, Ralph Peterson, Alex Sipiagin, Robin Eubanks gibi sanatçılarla çalışma imkanı buldu.

Hollanda Big Band yarışmasında Groningen'den bir Big Band ile ödül kazandı. 2 senedir Hollanda'da yaşıyor, Groningen'deki Prins Claus Konservatuarı'nda okuyor ve Avrupa'da konserler veriyor.

Sanatçı bu gece piyanoda Kürşad Deniz, basta Volkan Topakoğlu ve davulda Hami Ünlü'den oluşan Kahve Trio ile repertuarını sizlerle paylaşacak.

Yorumlar

Taze haberler