Model; prodüktörlüğünü Demir Demirkan’ın üstlendiği yeni albümleri için stüdyoya girdi!">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Yeni Kayıt :: Model Demir Demirkan’la Stüdyoda!

8 Kasım 2010 00:00

Genç pop-rock grubu Model; prodüktörlüğünü Demir Demirkan’ın üstlendiği yeni albümleri için stüdyoya girdi! 2009 yılında çıkardığı “Perili Sirk” adlı ilk albümüyle kendisine büyük bir hayran kitlesi oluşturmayı başaran grup, 13 şarkının yer alacağı yeni albümlerini Ocak ayında piyasaya çıkarmaya hazırlanıyor.

Fatma Turgut (vokal), Okan Işık (gitar), Serkan Gürüzümcü (gitar), Can Temiz (bas gitar) ve Aşkın Çolak’tan (davul-perküsyon) oluşan genç grup; 2007 yılı 12. Tuborg Roxy Müzik Günleri – Billboard Özel Ödülü ve Nokia Super Sound’07 Yarışması – “Arkadaşınla En İyi Giden Şarkı" kategorisinde birincilik ödülü sahibi.

Albüm ve sahne çalışmalarının yanı sıra şirketler için ürettiği “jingle” (tanıtım müziği) ile de tanınan MODEL; 2009 yılında düzenlenen “Marka Konferansı” için 10. Yıl marşı ve konferans süresince çalınmak üzere 1 adet “jingle” ile 1 adet “intro” besteledi. Grup 2010 yılında ise, Efes Pilsen “Sokakta Hayat Var” projesi, AFM Sinemaları Ödül Töreni ve Herbalife Töreni “jingle”larına imza atarken, Efes Pilsen One Love Festivali ile 25 Eylül’de Antalya’da gerçekleştirilen “Oktoberfest”de sahne aldı.

Grubun Efes Pilsen için bestelediği “Sokakta Hayat Var” adlı şarkısı, dijital iş ve kültür dergisi “Digital Age” tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen “Digital Age Awards” töreninde, “En Yaratıcı Müzik/Ses Tasarımı Birincisi” ödülünü kazandı.

MODEL; 2009 yılında GNL Entertainment’ın desteği ile piyasaya çıkardığı “Perili Sirk” adlı “Extented Play (4-5 şarkıdan oluşan kısa albüm)” çalışmasının klip parçası “Olmaz” ile dikkat çekti. Grubun, albümde yer verdiği “Bak Bir Varmış Bir Yokmuş” isimli cover parçalarına Türk pop müziğinin önemli isimlerinden biri olan Levent Yüksel eşlik etti.

Son albümleri için prodüktörlüğe uzun süre ara veren Demir Demirkan ile Babajım Stüdyosu’nda kayda giren MODEL; 13 şarkının yer alacağı albümlerini Ocak ayında piyasaya çıkarmayı planlıyor. Grup; albüm çalışmaları devam ederken, İstanbul’un farklı mekanlarında sahne alarak seyircisiyle buluşuyor.

facebook.com/modelband
twitter.com/model_band

Bilgi için: Emrah Günkaya – Begüm Ürügen
GNL Entertainment
Tel: 0 212 293 36 30
www.gnl.com.tr

Yorumlar

Taze haberler