Mercan Zaman: 3 Aralık 2010 Cuma - 21:30 Mekan: Resimli - Heykel - Bursa Fiyat: Tam: 30 TL Öğrenci: 20 TL Mercan’ın Sana Değil Kardeşine isimli">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Mercan @ Resimli - Heykel - Bursa

22 Kasım 2010 00:00
Sahnede: Mercan
Zaman: 3 Aralık 2010 Cuma - 21:30
Mekan: Resimli - Heykel - Bursa
Fiyat: Tam: 30 TL
Öğrenci: 20 TL

Mercan’ın Sana Değil Kardeşine isimli ilk solo albümü, Erol Köse Production etiketi ve 2010 yılının ilk starı sloganı ile 22 Ocak günü yayınlandı. Albümün çıkış parçası Sana Değil Kardeşine modern tarzıyla beğenildi. Elektropop türündeki Dannii Minogue'un Put The Needle On It şarkısının cover’ı olan çalışmanın düzenlemesi Erdem Kınay‘a, sözleri Alper Narman‘a ait.

Albümdeki düzenlemelerde Erdem Kınay, Jahcoozi, Cem İyibardakçı, Ferit Özgüner-Harun İyicil farklı versiyonlarında Duran Genç ve DJ U.F.U.K ile Indie, Electronic, House, Pop türleri üzerine çalıştı.

14 şarkının yer aldığı yurt dışında hazırlanan albümde Mercan Almanya – İngiltere – Türkiye arasında mekik dokuyarak çalıştı. İlk klibini Sana Değil Kardeşine adlı şarkısına çeken yorumcu, klibinde İngiliz yönetmen Eric Will ile çalıştı. Şu sıralar tüm müizk kanallarında gösterimde olan klibin en büyük özelliği ise Türkiye ile aynı anda 27 ülkede yayına verilmiş olması.

Hürriyet Cumartesi ekinde yayınlanan röportajında çıkış parçası Sana Değil Kardeşine için Kimi baldızıyla birlikte oluyor, kimi kocasının kardeşiyle kaçıyor. Aşk-ı Memnu gibi diziler ekranda dönüyor. Biri çıkıp bunları söyleyince de tepki görüyor. Eğer bunları konuşmak ayıpsa, insanlar da bu ilişkileri yaşamasın. Bu şarkıda insanların yaşadıkları ve itiraf edemedikleri şeyleri hicvettim. açıklamasını yapan star adayı, albümdeki Hepsi Gay, Bekaretim Yok, Kovboy gibi şarkılarıyla da dikkat çekecek.

Yorumlar

  • Resimli Bar Uludağ Üniversitesi Görükle Kampüsü
    Üye
    mekancı
    Tarih
    3 Aralık 2010 11:03
Toplam 1 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler