Model Zaman: 27 Kasım 2010 Cumartesi Mekan: Moda Deniz Kulübü Moda Deniz Kulübü’nde kulüp üyeleri için verdikleri ilk konserde, eğlenceli">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Model @ Moda Deniz Kulübü - Moda - İstanbul

23 Kasım 2010 00:00
Sahnede: Model
Zaman: 27 Kasım 2010 Cumartesi
Mekan: Moda Deniz Kulübü

Moda Deniz Kulübü’nde kulüp üyeleri için verdikleri ilk konserde, eğlenceli repertuarları ve enerjik sahne performanslarıyla büyük beğeni toplayan genç pop-rock grubu MODEL; 27 Kasım 2010, Cumartesi akşamı yeniden sahne alacak!

Fatma Turgut (vokal), Okan Işık (gitar), Serkan Gürüzümcü (gitar), Can Temiz (bas gitar) ve Aşkın Çolak’tan (davul-perküsyon) oluşan MODEL; konserde “cover” şarkılarının yanı sıra, Ocak 2011’de çıkması planlanan ve prodüktörlüğünü Demir Demirkan’ın üstlendiği yeni albümlerinde yer alan bazı şarkıları da seslendirecek.

Yeni albümleri için Demir Demirkan’la stüdyo çalışmalarını son hız sürdüren MODEL; Moda Deniz Kulübü’nde 27 Kasım 2010, Cumartesi akşamı kulüp üyeleri için verecekleri konserde bir kez daha muhteşem sahne performanslarıyla dinleyicilere eğlenceli bir akşam yaşatmaya hazırlanıyor.

2009 yılında GNL Entertainment’ın desteği ile piyasaya çıkardığı “Perili Sirk” adlı “Extented Play (4-5 şarkıdan oluşan kısa albüm)” çalışmasıyla kendisine büyük bir hayran kitlesi oluşturmayı başaran MODEL; 12. Tuborg Roxy Müzik Günleri - Billboard Özel Ödülü, Nokia Super Sound’07 Yarışması - “Arkadaşınla En İyi Giden Şarkı” kategorisinde birincilik ödülü ve Efes Pilsen için besteledikleri “Sokakta Hayat Var” şarkısıyla 2010 Digital Age Awards - “En Yaratıcı Müzik/Ses Tasarımı Birincisi” ödülünün sahibi.

Son albümleri için prodüktörlüğe uzun süre ara veren Demir Demirkan ile Babajim Stüdyosu’nda kayda giren MODEL; 13 şarkının yer alacağı albümlerini Ocak ayında piyasaya çıkarmayı planlıyor. Grup; albüm çalışmaları devam ederken, İstanbul’un farklı mekanlarında sahne alarak seyircisiyle buluşuyor.

Yorumlar

Taze haberler