Flashback Unit Zaman: 3 Aralık 2010 Cuma - 21:00 Mekan: İstanbul Live - Beyoğlu - İstanbul Fiyat: 23,00 TL Bilet: biletix.com">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Flashback Unit @ İstanbul Live - Beyoğlu - İstanbul

24 Kasım 2010 00:00
Sahnede: Flashback Unit
Zaman: 3 Aralık 2010 Cuma - 21:00
Mekan: İstanbul Live - Beyoğlu - İstanbul
Fiyat: 23,00 TL
Bilet: biletix.com

Geliyorlar
Tam anlamıyla baştan çıkarıcı. Flashback Unit geliyor. Farklı yorumuna kapılacak, siz de büyülenecek, baştan başa yenileneceksiniz.
İsminden de anlaşılacağı üzere Flashback Unit, geçmişten günümüze popüler olmuş ve tarzlarında seçkin duruşlarıyla kulaklarımızda ayrı bir yeri olan şarkılara bambaşka bir form veriyor. Rock, soul, funk, disco, dance şarkılarını house müzik ekseninde yorumlayan grup; sahnede bu remix ve prodüksiyonları şaşırtıcı bir performansla sergiliyor.

Flashback Unit elemanlarının müzik sektörü içinde profesyonel olarak composer, sound engineer, performer kimlikleri ile aktif olarak çalışıyor olmaları ise grubun performansını sahnede ulaşılması güç bir seviyeye çıkartıyor.
Flashback Unit hem live müzik keyfini, hem de elektronik müzik performansını bir arada yaşamak isteyenler için eğlence sektörüne yeni bir soluk getiriyor.
Uzun soluklu bu projenin arkasında pek çok tanıdık isim de var. Flashback Unit coşkusuyla tanışmak için ilk buluşma 3 Aralık’ta İstanbul Live’de.

Yorumlar

Taze haberler