Norah Jones'un son 10 yıl içinde gerçekleştirdiği en iyi düetlerin yer aldığı albüm "...Featuring Norah Jones" adı altında ve EMI etiketiyle 9 Grammy">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Yeni Albüm :: Norah Jones - ...Featuring Norah Jones

24 Kasım 2010 00:00

Norah Jones'un son 10 yıl içinde gerçekleştirdiği en iyi düetlerin yer aldığı albüm "...Featuring Norah Jones" adı altında ve EMI etiketiyle 9 Grammy ödüllü sanatçının dinleyicilerine sunuldu.

Albümde Norah Jones'un Ray Charles, The Foo Fighters, Willie Nelson, OutKast, Talib Kweli, Dolly Parton, Sean Bones, Gillian Welch ve David Rawlings, Herbie Hancock, Charlie Hunter, Dirty Dozen Brass Band, Ryan Adams, Q-Tip, M. Ward, Belle and Sebastian ile gerçekleştirdiği düetler yer alıyor.

Albümleri multi/platinum satışlara ulaşmış Norah Jones'un çok yönlü müzikal yeteneğini net bir şekilde görmenizi sağlayacak bu albüm 18 şarkıdan oluşuyor. Albümde aynı zamanda Jones'un kendi grubu ve yan projesiyle (The Little Willies, El Madmo) hazırladığı 2 parça da yer alıyor.

Sanatçının Ray Charles ile ortak kaydettiği Here We Go Again adlı şarkısı 2005 yılında Yılın Kaydı dalında Grammy ödülüne layık görülmüştü.

Ülkemizde ve yurtdışında ciddi satış rakamlarına ulaşan son albümü The Fall ile sadık dinleyici kitlesini daha da genişletmiş olan genç yetenek Norah Jones’un bu keyifli düet albümüne kayıtsız kalmayın.

Yorumlar

Taze haberler