Zift Zaman: 2 Aralık 2010 Perşembe - 22:00 Mekan: Ghetto - Taksim - İstanbul Fiyat: Tam:23,00 TL Öğrenci:18,00 TL Bilet: biletix.com">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Zift - Albüm Lansmanı - Yanlış Şeyler @ Ghetto - Taksim - İstanbul

25 Kasım 2010 00:00
Sahnede: Zift
Zaman: 2 Aralık 2010 Perşembe - 22:00
Mekan: Ghetto - Taksim - İstanbul
Fiyat: Tam:23,00 TL
Öğrenci:18,00 TL
Bilet: biletix.com

Cantek Batur (vokal), Olay Andaç (gitar), Barış Samir (davul), İlker Göçmen (bas gitar) ve Yavuz Yurtgüder (klavye) tarafından kurulan rock müzik grubu Zift, ilk albümleri “Yanlış Şeyler” ile müzikseverlerle buluşuyor. Albümün mix'i Türkiye'nin en yeni ve iyi stüdyolarından Babajim'de Şebnem Ferah, Sertap Erener, Aydın Esen gibi isimlerle çalışan tecrübeli ses mühendisi Alp Turaç tarafından, mastering’i ise Sarı Ev stüdyolarında yine tecrübeli isimlerden Barış Büyük tarafından yapıldı. İstanbul Arabesque Project üyesi Korkut Peker bir parçada perdesiz gitar, Şebnem Ferah ve Pentagram'ın gitaristi Metin Türkcan da yine bir parçada elektrik gitar çalarak albüme katkıda bulundu.

1990'lı yılların başından bu yana kemikleşmiş bir dinleyici kitlesine sahip olan grup, 2 Aralık 2010 Perşembe akşamı sahne alarak, tamamı kendilerine ait olan 10 parça ve albümlerinde de yer alan ''Ah Bir Ateş Ver'' yorumu ile Ghetto’yu ''Zift''e bulayacak.

Yorumlar

Taze haberler