Soaked Zaman: 4 Aralık 2010 Cumartesi - 23:00 Mekan: Indigo - Taksim - İstanbul Fiyat: Tam:25 TL Öğrenci:15 TL Grup Gemlikte çektikleri klibin ilk">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Soaked @ Indigo - Taksim - İstanbul

29 Kasım 2010 00:00
Sahnede: Soaked
Zaman: 4 Aralık 2010 Cumartesi - 23:00
Mekan: Indigo - Taksim - İstanbul
Fiyat: Tam:25 TL
Öğrenci:15 TL

Grup Gemlikte çektikleri klibin ilk gösterimini Indigo sahnesinde yapacak.

Soaked yüksek enerjili, seksi ve kışkırtıcı canlı elektronik performansını Indigo sahnesine taşıyor. Synth-pop köklerini rockla besleyen Soaked, akıllıca birleştirdiği canlı davul, bas ve klavyeden oluşan alt yapısı, şiirsel içerikli vokalleriyle yeni bir synth-pop sound?u yakalıyor. Sahne performanslarını altı kişi ve bir görsel yönetmenle gerçekleştiren Soaked, Synth-pop ve elektronik müzik sevenlerin yanı sıra, alışılagelmiş sound?ların dışında yeni olanı takip edenler tarafından da yoğun ilgi görüyor.

Grup, Indigo konserinde kendi tasarımlarını yansıttıkları görsel showun yanı sıra, Gemlike parçasına çektikleri klibin ilk gösterimini yapacak. Gemlike parçasının, Türkiye?nin önde gelen prodüktörlerinden Cervus tarafından düzenlenen, remix versiyonuna çekilen klip ilk kez Indigo sahnesinde gösterilecek. Yönetmenliğini Emre Akayın yaptığı klip, Soakedun tasarım anlayışına da vurgu yapan bir kısa film niteliğinde.

Klibin fragmanı grubun facebook sayfasından, http://www.facebook.com/home.php?#!/soakedtheband izlenebilir.

Yorumlar

Taze haberler