Özgür Kurum Kems Zaman: 18 Aralık 2010 Cumartesi - 21:00 Mekan: İstanbul Live - Beyoğlu - İstanbul Fiyat: 20,00">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Özgür Kurum & Kems @ İstanbul Live - Beyoğlu - İstanbul

29 Kasım 2010 00:00
Sahnede: Özgür Kurum
Kems
Zaman: 18 Aralık 2010 Cumartesi - 21:00
Mekan: İstanbul Live - Beyoğlu - İstanbul
Fiyat: 20,00 TL
Ön bilgi:
- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- İstanbul Live, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet parasını iade etmek koşuluyla mekana almama hakkına sahiptir.
- Etkinlik için belirtilen saat kapı açılış saatidir.
Bilet:
biletix.com
İstanbul Live

12 Haziran 1978 tarihinde Kırklareli’ nde doğan sanatçı müzik yapma sevdasını ortaokul yıllarında kurmuş oldukları müzik grubuyla ilk kez sahneye taşımış ve o yaşlardan üniversite yılları sonuna kadar grup solisti olarak sahne almıştır.
Üniversite yıllarının sonunda grup çalışmalarını sonlandırarak müzik yoluna tek başına devam eden Özgür Kurum, bir çok sanatçıya albüm kayıtlarında ve konserlerde vokal olarak eşlik ederken aynı zamanda söz yazarı ve besteci kimliğiyle de albüm künyelerinde yer almıştır.
2004 yılından itibaren deneyimli iki müzisyen Taner Ayan ve Arıkan Sırakaya’ nın kurmuş olduğu “T&A Project” ekibinin müziklerini yaptığı dizi filmlerde söz yazarı, besteci ve yorumcu olarak görev almaya başladı. Doktorlar, Senden Başka, Derdest, Fesupanallah, Kavak Yelleri gibi dizilerde şarkıları yayınlanan müzisyenin bu çalışmalarının toplandığı “Dizi Müzikleri” adlı bir albümü de piyasaya sunuldu. Müzisyen farklı albüm ve jingle çalışmalarında vokal olarak görev almaya devam etmekte, profesyonel söz yazarlığı ve beste çalışmalarını da sürdürürken sahne çalışmalarıyla da sevenleriyle buluşmakta..
Özgür Kurum, 18 Aralık Cumartesi gecesi, kendi şarkılarının yanı sıra sevilen Türkçe Pop Rock şarkılar ile İstanbul Live sahnesinde.

Yorumlar

Taze haberler