Maskott Zaman: 21 Aralık 2010 Salı - 22:30 Mekan: Hayal Kahvesi - Taksim - İstanbul Fiyat: 23,50 TL Bilet: biletix.com">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Maskott @ Hayal Kahvesi - Taksim - İstanbul

29 Kasım 2010 00:00
Sahnede: Maskott
Zaman: 21 Aralık 2010 Salı - 22:30
Mekan: Hayal Kahvesi - Taksim - İstanbul
Fiyat: 23,50 TL
Bilet: biletix.com

Koray Candemir ve Serkan Çeliköz, 2008 yılında Kargo grubuyla yollarını tamamen ayırmış ve Seattle’a yerleşmişlerdi. Grunge müziğinin ve alternatif rock’ın başkenti Seattle’da, yepyeni bir sahne ifadesine ve enerjiye kavuşan ikili kısa bir süre içinde müzik çalışmalarına başladı.

Maskott adı ile yollarına devam etme kararı alan ikili , öncelikle Seattle’da verdikleri basarili konserlerle ciddi bir hayran kitlesi oluşturdu. Kısa bir süre içinde Amerika’nın farklı birçok şehrinde de konserler vermeye başlayan ikili, sadece buradaki Türk hayranlarına ulaşmakla kalmadı, farklı müziklerini Amerika dinleyicisi ile de ilk kez tanıştırmış oldu. Seattle, ikilinin yepyeni oluşumları Maskot için de ev sahipliği yapmış oluyor.

Koray ve Serkan, kurduklari grup Maskott ile yıllardır beklenen ilk albümlerini, Tuval adıyla hazırladılar bile. Kayıtlar için tıpkı Seattle’ın sound’unu oluşturan efsane gruplar Nirvana, Pearl Jam, Alice in Chains gibi dünyaca ünlü grupların en önemli albümlerinin kaydedildiği London Bridge Stüdyo’ları seçildi. Kayıtlar 1990’larda Pearl Jam’le de çalışan Geoff Ott tarafindan gerçekleştirilirken, Mastering işlemleri Los Angeles’in ünlü Capitol Records stüdyolarında tamamlandı.

Yorumlar

Taze haberler