Flamenco Oriental Zaman: 4 Aralık 2010 Cumartesi - 20:00 Mekan: Cemal Reşit Rey Konser Salonu - Harbiye - İstanbul Fiyat: 1.Kategori:64,00 TL ">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Flamenco Oriental @ Cemal Reşit Rey Konser Salonu - Harbiye - İstanbul

30 Kasım 2010 00:00
Sahnede: Flamenco Oriental
Zaman: 4 Aralık 2010 Cumartesi - 20:00
Mekan: Cemal Reşit Rey Konser Salonu - Harbiye - İstanbul
Fiyat: 1.Kategori:64,00 TL
2.Kategori:53,00 TL
Bilet: biletix.com

Flamenco Oriental
Compania de Antonio Najarro

Günümüzün en iyi dans gösterilerinden biri olarak kabul edilen Flamenco Oriental herkesi büyülüyor. Compania de Danza Antonio Najarro ve flamenko müzik grubu Jarcamora'nın sanatsal birlikteliğinin bir sonucu olan Flamenco Oriental gösterisi, Flamenko ve Klasik İspanyol dansının Ortadoğu mistisizminin kaynaşması bir anlamda. Yüksek tempolu olan gösteri; toplam 11 bölümde, 11 ayrı öyküyü ve koreografiyi sunmak için çıktı yola.
İspanyol ve flamenko müzisyenleri ve dansçılardan oluşan 25 kişilik topluluğun, yaklaşık 1 saat 30 dakika süren kesintisiz gösterisi sırasında, Flamenko dansının koreografik ve müzikal dili, Endülüs müziğinin tipik geçişleriyle sentezlenmektedir.

Antonio Najarro Dans Topluluğu
Sadece Tango Flamenco ile Kuzey Amerika’da 50’den fazla gösteriye imza atan, ardı ardına kapalı gişe 14 gösteriyle Montreal Caz Festivali’nin gelmiş geçmiş en çok ilgi gören gösterilerinden birini gerçekleştiren topluluk, yeni gösterisinde flamenko’nun büyüsünü cazın zarafetiyle göz kamaştırıcı bir mükemmellikte buluşturuyor.
Antonio Najarro idaresinde çalışmalarını sürdüren Antonio Najarro Dans Topluluğu bu her iki gösterisi ile karalar bağlamış, şenlik ateşi yakmış, isyankar, kararlı, arınmış, inançlı, tempolu, ağıtsal, gergin, yitik, bol aksiyonlu, neşeli bölümleri ile izleyenleri büyülerken gittikleri her ülkede dakikalarca ayakta alkışlandılar. Ülkemizde daha önceki iki gösterisi ile büyük bir hayran kitlesine sahip grup, İspanya'daki yüzlerce gösterinin dışında Fransa (50'den fazla gösteri), Kanada (19 gösteri), Yunanistan (7 gösteri), Romanya, Ürdün, İsviçre, Norveç, Şili, KKTC ve Amerika Birleşik Devletleri’nde 40’dan fazla şehirde muhteşem gösterilere imza attı. Prestijli antik tiyatrolardan dünyaca ünlü salonlara farklı kitleleri buluşturan Tango Flamenco ve Flamenco Oriental'i, Ürdün Kraliyet Ailesi, Romanya Devlet Başkanı gibi farklı ülkelerin ünlü konukları da seyretme şansı buldular.

Flamenco Orıental
Koreografi ve Direktör: Antonıo Najarro
Müzikal Direktörü: Daniel Yagüe
Müzikal Kompozisyonlar: Daniel Yagüe, Ivan Palmero

Yorumlar

Taze haberler