Paco Pena Zaman: 29 Ocak 2011 Cumartesi - 20:00 Mekan: İş Sanat Kültür Merkezi - Levent - İstanbul Fiyat: 1.Kategori:82,00 TL 2.Kategori:71,50 TL ">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Paco Pena @ İş Sanat Kültür Merkezi - Levent - İstanbul

2 Aralık 2010 00:00
Sahnede: Paco Pena
Zaman: 29 Ocak 2011 Cumartesi - 20:00
Mekan: İş Sanat Kültür Merkezi - Levent - İstanbul
Fiyat: 1.Kategori:82,00 TL
2.Kategori:71,50 TL
3.Kat. Tam:55,50 TL, İndirimli:45,50 TL
Bilet: biletix.com

Paco Pena
Flamenco sin Fronteras

Efsanevi flamenko gitaristi Paco Pena virtüöz müzisyen ve şarkıcılardan oluşan olağanüstü grubuna en iyi flamenko dansçılarının eşlik ettiği muhteşem gösterisiyle İş Sanat’tın Ocak ayı konuklarından.

1900’lü yılların başında Latin Amerika’ya göç eden İspanyol müzisyen ve dansçıların stillerini ve bugünkü flamenko üzerindeki etkilerini araştıran Pena, Flamenco sin Fronteras - Sınırsız Flamenko adlı yeni gösterisinde flamenko tarihinin gözden kaçan dönemlerinden esinlenerek yeni formlarda ürettiği şarkı ve dansları flamenko repertuarına katıyor. Pena’nın projede ortaya koyduğu en büyük tutkusu flamenkonun en iyi örneklerini Venezüella başta olmak üzere Latin Amerika’nın büyük bir çeşitlilik içeren müziğiyle bir araya getirmek. Latin Amerika, Endülüs ve İspanyol müzik geleneklerinin derin ve karmaşık öğelerine odaklanan gösteri aynı zamanda aralarındaki güçlü tarihsel bağları da açığa çıkarmakta. Flamenkonun yanı sıra Latin Amerika ülkelerinin ve geleneklerinin şarkı ve danslarını da sergileyen topluluk farklı kültürlerin müzikal dillerindeki ortak noktalara da ışık tutuyor. Dansın ve müziğin nadir bir güzellikte buluştuğu Flamenco sin Fronteras - Sınırsız Flamenko yoğun enerjisi, tutku dolu dansları ve heyecan uyandıran müziğiyle flamenko coşkusunu tüm parlaklığıyla seyirciye sunuyor. Flamenko tutkunları için kaçırılmayacak bir fırsat.

Yorumlar

Taze haberler