Pain of Salvation Zaman: 9 Ocak 2011 Pazar - 21:00 Mekan: Jolly Joker / Balans - Taksim - İstanbul Fiyat: Ayakta: 45,00 TL Bilet: biletix.com">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Pain of Salvation @ Jolly Joker / Balans - Taksim - İstanbul

6 Aralık 2010 00:00
Sahnede: Pain of Salvation
Zaman: 9 Ocak 2011 Pazar - 21:00
Mekan: Jolly Joker / Balans - Taksim - İstanbul
Fiyat: Ayakta: 45,00 TL
Bilet: biletix.com

Pain Of Salvation İstanbul Konseri

Progresif rock müziğin en iyi isimlerinden İsveç'li grup Pain Of Salvation, 8-9 Ocak 2011 Ankara ve Istanbul'da iki konser vermek üzere Turkiye'de.
1984yılında vokalist, gitarist ve söz yazarı Daniel Gildenlow tarafindan kurulan grubun soundu güçlü ve yoğun gitar tınıları, geniş vokal yelpazesi, hızlı ve yavaş partisyonlar arasında ani geçişler, poliritmik deneysellik ve yoğun senkoplar ile karakterize ediliyor. Şarkı sözlerinde ise yoğunlukla savaş, aile ve insanlık üzerindeki etkileri, varoluş, çevresel sorunlar gibi temalar yoğun olarak işleniyor. Pain Of Salvation`in diğer bir özelliği de bugune kadar yayınladığı tum albümlerin konsept albümler olması.

Gectigimiz aylarda double olarak satışa sunulması planlanan Road Salt albümünün ilkini yayınlayan grup bir yandan albumün dünya turnesi kapsaminda yoğun olarak turnelerine devam ederken diğer taraftan 2011 yılında yayınlanacak olan Road Salt Part 2 üzerinde çalışmalarına devam ediyor.

Özellikle Dream Theater, Rush ve Opeth gibi grupların sevenlerinin de her daim dikkatle takip ettikleri Pain Of Salvation, uzun bir aradan sonra 9 Ocak Pazar günü Istanbul'da Jolly Joker Balans'ta Türk hayranlarının karşısında olacak.

Yorumlar

Taze haberler